Cadouri nelivrești pentru cititori pasionați

Cunoscută fiind ca cititoare în serie, apropiații mei au mereu probleme în a-mi alege un cadou potrivit de sărbători sau de ziua mea. Gusturile în materie de cărți nu se discută, întotdeauna am în bibliotecă cele mai noi titluri apărute la edituri, astfel că munca lor este cu atât mai grea. Acest articol nu este o aluzie la cadourile pe care le doresc de ziua mea, ci este o colecție de sugestii de produse realizate manual de mămici talentate și creative. Întotdeauna am preferat un cadou mic, dar cochet, și gândit cu intenție și dragoste, decât o cutie mare, dar goală de sentimente și energie.

Cititorii în general adoră semnele de carte. Este logic până la urmă, este un sacrilegiu să îndoi colțul paginii, ca să îți amintești când reîncepi răsfoirea cărții unde ai rămas, iar un cititor serios și responsabil suferă când apar astfel de «orori». Semnele de carte pot fi de diverse dimensiuni, din felurite materiale, ba chiar unii mai inspirați chiar colecționează astfel de amintiri. Ba mai mult, un semn de carte personalizat este un cadou de suflet, care va însoți cu siguranță cititorul de fiecare dată când își va scoate lectura la plimbare.

Semne de carte drăgălașe, cu flori sau siluete, pot fi comandate pe alese și pe culese de la Accessories Ana-Maria and Paula

 

Pentru un cititor distins și care își dorește un plus de unicitate, de la Needle’s Choice pot fi comandate semne de carte cu monogramă.

Semne de carte cochete, elegante, pentru iubitorii de animale (și nu numai) pot fi comandate de la Atelierul Doamnei P

Pentru micii cititori, semne de carte jucăușe, simpatice pot fi comandate în funcție de pasiunile copiilor de la Handmade by fufy.

Pentru cititorii în serie o mare problemă o reprezintă poziția de citit: gât blocat, poziții anti-gravitaționale, brațe amorțite… soluția poate fi o pernă aromatică cu flori de lavandă de la Lavandair din Gradina de lavanda – propta perfectă pentru gât în timpul lecturii și în același timp o sursă de relaxare, învăluind atmosfera într-o mireasmă de nedescris.

O carte bună se savurează în liniște alături de o cafea de calitate sau un ceai aromatic, astfel că nici un iubitor de lectură nu se va plânge dacă va primi o cană personalizată cu însemne livrești de la Dacika Bijoux .

Orice cititor are o carte preferată, de care are mare grijă și pe care o recitește constant. O soluție excelentă pentru a feri aceste cărți, pe care le tot mutăm prin genți și rucsaci de ies săracele ciufulite și șifonate din situație, de la distrugerea iremediabilă este copertarea adițională realizată din material textil, decorată cu broderie sau cu diverse tehnici creative. Coperte fixe, textile, pentru protejarea cărților pot fi găsi la AliCards and Crafts.

Negreșit, toți cititorii au și o agendă, pe care o poartă peste tot, mereu, plină cu notări și comentarii, plină de liste și titluri de cărți de citit. O agendă îngrijită este dovada unui proprietar cu statut special. Astfel că o copertă personalizată pentru agenda activității cotidiene poate fi un cadou ideal pentru o persoană pretențiasă și cu gusturi alese. Avantajul unei astfel de coperte este că se poate personaliza cu orice nume, citat preferat, în orice culori dorite, că este dehusabilă, se poate spăla și călca, și poate fi folosită an de an, schimbându-se doar agenda. O astfel de copertă, realizată pe mărime stas, pentru agenda preferată, poate fi comandată de la Ador Deco by Laura.

Și dacă doriți ca oricare dintre cadourile alese să fie însoțit de un volum, sugestii excelente de cărți, pe alese și pe culese pentru toate gusturile și pasiunile găsiți pe Serial Readers!

Facebook Comments

Similar Posts