Lună de miere târzie – un volum cât o explozie de suflet!

Ultima dată când am plâns la volan a fost în urmă cu trei ani jumătate, în timp ce număram secundele între două contracții. În ultima zi a lunii mai am plâns din nou. De bucurie. De emoție. De fericire. Domnul Gheorghe Neagu mi-a făcut cea mai mare surpriză posibilă: mi-a publicat, fără să îmi spună, volumul de poezie (ce sta în sertarul Word-ului din 2012) Lună de miere târzie.

Lună de miere târzie

În octombrie 2012 am petrecut 3 săptămâni minunate de vacanță în Tenerife și Spania (zona Barcelonei). Erau un fel de lună de miere târzie, la 5 luni după nuntă. A fost un concediu superb, plin de relaxare și inspirație, dovadă că în trei săptămâni am pus pe telefon (că, deh, singura metodă de stocare a gândurilor mele) nu mai puțin de 100 de poezii. Un sfert au picat la prima revizie, încă puține la o a doua recitire și… și atât! La începutul anului 2013 am închis fișierul cu poezii. Aș zice că s-a pus praful pe ele, într-o lume virtuală paralelă. Aveam alte priorități. Prin 2016 am mai deschis fișierul o dată, l-am dat la citit unei persoane la a cărei păreri țin mult…și iar a intrat la dospit, alte priorități au apărut la suprafață. Într-o discuție cu domnul Gheorghe Neagu, mi-a spus că apreciază scrierile mele pentru oameni mari… așa că i-am trimis, într-o doară, singurele poezii adunate mai multe într-un fișier și nu de copii: potențialul volum Lună de miere târzie. Și iată-mă acum, fără să sper vreo clipă, țin în brațe un noul volum de poezie! Mulțumesc mult pentru surpriză și bucurie!

Lună de miere târzie

Sunt poezii de calitate? Nu știu, sunt subiectivă! Mi-s dragi? Bineînțeles! Până la urmă contează doar că nu le-a uitat timpul în sertarul prăfuit a Wordului!

La începutul anului am spus că 2018 e anul meu! Am spus! Este? Este! Deam on, dream big! Căci visele se împlinesc!

 

Facebook Comments

Similar Posts