Tricoul Inteligent Dunia. Poartă-ți personalitatea pe material textil!

Paula Dunia Aldescu – o bloggeriță pe care eu o urmăresc intens și o apreciez tare. Blogul ei, dunia.ro, este o sursă inepuizabilă de subiecte inedite, abordate într-o manieră personală, originală. O citeam pe Paula în fiecare vineri cum ne certa:

Ai cap, mâini și picioare, ești doamnă. Eu sunt, tu ești, ea este. #dunia #blogger #obiceiurifrumoase #manichiura

Apoi îi priveam manichiura, simplă, fără pretenții, fără complicații, îmi priveam unghiile tăiate până în carne, inegale, dar totuși curate. Și, în sufletul meu, îmi era ciudă, pe mine, nu pe ea, că eu nu pot. Nu există nu pot, o tot repet altora, există doar nu vreau. Dar pentru mine Paula e o influență pozitivă. O deveni și ea un influencer? Greu de spus, de definit, dar clar asupra mea are o influență bună. Așa că m-am ambiționat. Vreau, deci pot. Într-o zi mi-a spus:

Ești model de femeie imperfectă, dar educată excepțional.

Și mi-a gâdilat orgoliul până în măduva oaselor. Așa că azi, după exersări intense, am și eu o manichiură impecabilă. Deci, și #eusunteducatia!

Manichiura impecabila

Însă cel mai mult apreciez la Paula (deși Dunia îmi place mult mai mult cum sună!) consecvența și pasiunea cu care promovează proiectul ei, Tricoul Inteligent Dunia. Aceasta nu este o postare plătită, nu este o postare de reclamă. E o recomandare pentru toate femeile născute imperfecte, dar educate pentru a fi excepționale, exact cum spune Paula. Și nu, nu este tricoul inteligent, care poate face electrocardiograme instant și să le trimită unui doctor, ci este un tricou alb de bumbac cu un text imprimat: literatură pe bumbac. Iar fiecare tricou vine însoțit de o carte. Dublă invitație la lectură.

Tricoul Inteligent Dunia

And the Oscar for most complimented dress goes to… Rochia Robin Hood… nu am primit atât de multe complimente de la femei necunoscute pentru ținută niciodată! În SUA fiind, în studiourile Warner Bros. Să nu mai zic cât de comodă și rezistentă este, minunată pentru o zi întreagă de plimbat pe jos, mai ales că se asortează excelent cu pantofi sport („walking shoes”). Iubesc rochia asta! Așa că am mai comandat una, colorată ca o floarea soarelui. Rochia Sherlock Holmes.

Tricoul Inteligent Dunia

 

La prima purtare a tricoului «Gena este unitatea de bază a egoismului. (Richard Dawkins)» l-am pătat cu înghețată de ciocolată. Nu au mai ieșit petele. Sfârșitul lumii: am crezut că e pierdut.

Tricoul Inteligent Dunia

Apoi am avut ideea (genială) să acopăr petele cu… abțibild textil. Iată-mă din nou purtând tricoul meu preferat, acum și mai personalizat!

Tricoul Inteligent Dunia

Tricourile și rochiile realizate de Paula au devenit preferatele mele în garderoba de vară. Haine cu personalitate. Citatele, textul imprimat reflectă ceea ce gândesc, sunt ceea ce cred, reprezintă ceea ce îmi place. Îmi port personalitatea imprimată pe material textil.

Facebook Comments

Similar Posts