Ce faci când nu îți stă bine părul? Te dai cu ruj, apoi îți cumperi o placă de întins părul Remington!

Ce faci când nu îți stă bine părul? Te dai cu ruj, of course!

Ce faci când nu îți stă bine părul? Te dai cu ruj, of course!

Știți pozele alea «Before and after» ireale, la care te uiți și zici că e imposibil să fie adevărat? Probabil așa va părea și colajul meu, însă, pe cuvânt de… bloggeriță, e cât se poate de real!

Before and after Remington PRO-Ceramic Titanium

După îndelungi amânări de vizită la coafor, într-o însorită de zi de vineri mi-am luat inima în dinți și mi-am făcut părul permanent. Aveam experiență cu această frizură, în trecut am mai apelat la acest truc pentru a nu mai fi nevoită să îmi aranjez zilnic părul, o corvoadă de-a dreptul pentru mine, care sunt o persoană în continuă mișcare și fără minute de pierdut. Doar că socoteala de peste noapte nu s-a potrivit cu rezultatul din târg. Oh, și ce greșeală! Pe măsură ce părul mi s-a uscat, a început să urce, să urce, să urce spre cer… ca într-o poveste horror cu păr electrizat instant într-o frizură afro de calitate. Și, credeți-mă, numai nu se potrivește această coafură formei feței mele și a cearcănelor maronii de sub ochi. Și ca lucrurile să fie și mai tragice, frizura minune trebuia să mă reprezinte la un botez, în weekend. Oh, dezamăgirea, oh, depresia, oh… O decizie ce părea soluția ideală pentru părul meu s-a transformat într-un coșmar: afro style NU ESTE PENTRU MINE, chiar de nu asta a fost intenția!

Motivul perfect să îmi facă soțul o surpriză (vă dați seama ce dezastru e frizura, de am primit un așa cadou?!?), Remington to the rescue: set placă de îndreptat părul Remington PRO-Ceramic Titanium. Și nu orice fel de placă, ci una cu înveliș ceramic, afișaj digital, controlul temperaturii între 190-230°C, funcție boost, cablu rotativ, însoțită de o simpatică geantă cu accesorii (oglindă compactă, perie lată pentru voiaj, 2 agrafe pentru secționare).

Remington PRO-Ceramic Titanium

Ehe, și să revenim la motivul achiziției… și cum stăteam eu cu părul în vânt și capul în pământ, iată că, fără prea mare efort și într-un timp record, am reușit să-mi îmblânzesc nărăvașa podoabă capilară! De fapt, nu eu, ci soțul, care s-a oferit cu drag să mă scoată din ghearele depresiei ce mă păștea (dacă a reușit el să fie hairsylist de succes, e clar că nu e nevoie să fiu genială în arta coafurii ca să îmi întind singură cu placa părul acasă de acum încolo!)

Toate bune și frumoase până m-am spălat prima oară pe cap și coama a revenit nealterată… de am pus mâna hotărâtă pe placă și… sunt o doamnă (cu vocabularul unui marinar foarte educat)! Și pentru un boost la ego, am îmbrăcat tricoul EU SUNT EDUCAȚIA marca Tricoul Inteligent Dunia.

Patricia Lidia & Remington PRO-Ceramic Titanium

Apoi mi-am tras un ruj roșu pe buze, că același lucru faci și când îți stă bine părul, și când îți stă prost…

Facebook Comments

Similar Posts