Crăciunul e tot mai aproape – 3 sugestii de unde vă puteți comanda cadouri

În urmă cu doar câteva zile vă prezentam câteva idei de potențiale cadouri de Crăciun pentru cei mici. Azi sugestiile se extind și cadourile se adresează și celor mai mari, la fel de bucuroși când primesc mici daruri! Clar, handmade, clar, personalizabile, clar, susținând mame antreprenoare creatoare de frumos din grupul Wi-Fi Business Mom with Alina Seran, comunitatea de suport, training și coaching pentru mămici și viitoare mămici ce doresc să își lanseze și să își dezvolte cu succes un business prin social media și Facebook!

M’Aratric – Hăinuțe tricotate și croşetate

Ileana, o mămică de (imediat) doi copii, a început să croșeteze în perioada concediului de creștere a fetiței, iar după câțiva ani a început să și tricoteze, deși bazele le știa din copilărie. Acum s-a specializat pe hăinuțe pentru copii, iar din mâinile ei pricepute ies adevărate capodopere. Dacă ar avea mai mult timp liber, spune ea, ar pune în aplicare o mulțime de idei… dar, ca orice mamă, timpul liber e doar în/un vis…

M'Aratric - Hăinuțe tricotate și croşetate  M'Aratric - Hăinuțe tricotate și croşetate

M'Aratric - Hăinuțe tricotate și croşetate

M'Aratric - Hăinuțe tricotate și croşetate

M'Aratric - Hăinuțe tricotate și croşetate

Mia Jors – Produse de sănătate și frumusețe

Mia Jors a devenit partener independent al companiei germane LR Health & Beauty pentru a putea susține activitățile activitățile băiatului ei cu nevoi speciale. La început a fost consumator și utilizator al acestor produse, care îi oferă soluții pentru sănătatea și îngrijirea întregii familii, iar apoi și-a transformat pasiunea într-un mic business. În pozele de mai jos puteți vedea doar câteva propuneri de potențiale cadouri, pentru mai multe detalii, recomandări sau explicații puteți să îi scrieți direct prin mesaj privat!

Mia Jors - Produse de sănătate și frumusețe Mia Jors - Produse de sănătate și frumusețe Mia Jors - Produse de sănătate și frumusețe Mia Jors - Produse de sănătate și frumusețe

Raftul cu Cărți- Independent Usborne Organizer

Cărțile de la Editura Usborne sunt nelipsite din viața copiilor noștri, motiv pentru care Ana-Maria, mămică a doi năzdrăvani și jurist de profesie, a pășit în lumea cărților pentru cei mici. Inițial a devenit reprezentant pentru că a vrut să le ofere copiilor ei acces la cărți de calitate, însă, văzând impactul acestora asupra micuților, cât și calitatea produselor, a hotărât să le promoveze, pentru a ajunge la cât mai mulți copii. Așa s-a născut micul ei business, unde încearcă să le ofere părinților alternative și idei de activități cu cei mici și să le insufle celor din jur dragostea pentru lectură.

Raftul cu Cărți- Independent Usborne Organizer

Raftul cu Cărți- Independent Usborne Organizer

Raftul cu Cărți- Independent Usborne Organizer

Raftul cu Cărți- Independent Usborne Organizer

Tot nu ați găsit soluția optimă  de cadou pentru Crăciun?

Țineți aproape, revenim cu sugestii noi cât de curând!

Facebook Comments

Similar Posts