O viață în roluri de Bryan Cranston – Plecați-vă, pământeni! Walter White încă domnește!

„Nu mai sta cu cracii în sus și treci la treabă!” am auzit ani la rândul… acum pot să stau cu picioarele pe pereți și să savurez o carte bună în liniște și nimeni și nimic nu mă poate deranja!

Spre rușinea mea, Bryan Cranston mi-a fost total necunoscut până la Breaking Bad. A fost filmul potrivit și rolul desăvârșit la momentul ideal, care l-a adus în atenția lumii. Iar cartea aceasta îl aduce în fața lumii așa cum este el, ca om, o autobiografie sinceră, fără elemente șocante, care să vândă prin senzațional.

Bryan Cranston și-a început cariera de actor la vârsta de 7 ani, când tatăl său, un actor fără succes și, uneori, regizor, l-a distribuit într-o reclamă pentru United Way. În clasa a V-a juca într-o piesă de teatru la școală și petrecea ore în șir la cinematograful local, apoi se întorcea acasă și reproducea scenele favorite împreună cu fratele lui, în sufragerie. Părea sortit să devină actor, însă tatăl său a plecat și familia i s-a destrămat. Tulburat de greșelile tatălui său, Cranston a renunţat la aspiraţiile la o carieră de actor și s-a hotărât să urmeze o carieră statornică, cea de poliţist. Apoi, în timpul unei călătorii cu motocicleta, care a durat doi ani și în cursul căreia a traversat toată ţara, Cranston și-a redescoperit talentul dramatic, misiunea și vocaţia.

În această autobiografie, Cranston descrie numeroasele roluri pe care le-a jucat în remarcabila sa viaţă, atât pe ecran, cât și în lumea reală. Pentru prima dată spune povestea primilor săi ani ca actor în serialul Loving, a rolului său recurent în Seinfeld, a timpului petrecut ca Hal, tatăl stupid din Malcolm in the Middle, a rolului cu care a câștigat Premiul Tony, turul de forţă ca Lyndon Baines Johnson în piesa All the Way de pe Broadway, și până la cel mai emblematic rol dintre toate: Walter White din Breaking Bad.

Luați notițe, dragi oameni faimoși care aveți în plan să vă scrieți memoriile, așa se face! Plecați-vă, pământeni! Walter White încă domnește! Bravo, Bryan Cranston! Excepțional!

Mai multe despre carte am scris pe Serial Readers >> AICI!

Găsiți cartea la Editura Publica!

Facebook Comments

Similar Posts