Am început lupta cu celulita! Două creme de la Remary îmi sunt aliate!

Singurul răsfăț la care nu renunț este masajul săptămânal. De 5 ani de zile, săptămână de săptămână am întâlnire cu Ludmila, maseurul meu personal! Singura pauză a fost lăuzia, că în rest…

În anul întâi de facultate am reușit performanța de a-mi dubla greutatea brusc, din motive mai mult decât evidente: ritm de viață haotic, neglijență alimentară, sedentarism. Nu am reușit să îmi recuperez niciodată silueta, ba mai mult, s-a instalat pe piele renumitul efect de „coajă de portocală” – trista celulită. Ba mai mult, în ultimii ani m-am celulit rău de tot. Am coajă de portocală pe coapse (în față îndeosebi) și fese, iar cu timpul am observat că nu avansez deloc (măcar nu e mai rău, nu?). De ce e așa de încăpățânată?! De ce e așa ambițioasă?!

Am citit mult despre celulită, motive, metode de combatere, mentenanță odată ce scapi de ea (visul meu!). Femeile cheltuiesc mii de lei pe produse și proceduri care mai de care mai moderne, mai fancy și revoluționare, însă, până la urmă, celulita, bat-o vina, e tot acolo. Estimările spun că 8 din 10 femei au celulită. Nu există rețete minune, rezultate spectaculoase peste noapte! Totul trebuie să fie în armonie, alimentație, sport, întreținere corporală!

Azi voi vorbi despre ultima, revenind cu articole și despre primele două pe parcurs. Cremele sunt esenţiale pentru combaterea celulitei, iar formulele lor sunt din ce în ce mai performante, însă consecvenţa aplicării tratamentelor şi combinării lor este cheia unui rezultat optim şi rapid. Acesta e unul din motivele pentru care nu renunț la masaj.

Creme anticelulitice Remary

De curând a apărut oportunitatea de a încerca două creme profesionale anticelulitice, două dintre cele mai vândute produse ale anului 2018 de Glemis România: Professional ThermoActive Anti Cellulite Cream – Remary și Professional Slimming Body Cream with Algae Extract – Remary.

Professional ThermoActive Anti Cellulite Cream - Remary

 

Crema termoactivă anti celulitică are un miros mentolat, destul de puternic, și o consistență untoasă. Reacția pielii este imediată, după un masaj ușor de 5 minute (cât recomandă experții), zona se încălzește și înroșește. Masajul anticelulitic nu tratează definitiv şi complet celulita, însă poate contribui cu siguranţă la uniformizarea suprafeţei pielii prin ascunderea depunerilor de ţesut adipos (grăsime), vizibile sub formă umflăturilor inestetice.

 

 

Professional Slimming Body Cream with Algae Extract – Remary.

 

 

Crema pentru slăbit cu alge în schimb are consistența (și aspectul) unui iaurt mai gras, cu miros de scorțișoară. Se absoarbe foarte repede în piele, după doar câteva mișcări circulare. Această cremă conţine uleiuri esenţiale pentru slăbire şi ingrediente naturală care ajută la diminuarea semnificativă a celulitei, reducând circumferinţa corporală, arzând grăsimile şi detoxifiind organismul. În plus, crema cu alge creşte viteză de eliminare a toxinelor, a lichidelor în exces şi curculatia sanguină şi cea limfaptica, contibuind şi la revitalizarea pielii.

 

 

Cum ziceam, cuvântul cheie în cazul eliminării celulitei este consecvența. Recomandarea este de a aplica zilnic cremele pe zonele afectate de celulită, așa că am introdus în programul meu zilnic de îngrijire un ritual (din observațiile lui Maxwell Maltz s-a tras concluzia că, repetând o acțiune timp de 21 de zile, aceasta devine un obicei): dimineața aplic pe pielea uscată, cu mișcări circulare, până la absorție, crema profesională pentru slăbit cu alge Remary, iar seara, după duș, prin mișcări de frământare și presiune, Crema termoactivă anti celulitică Remary. Recunosc, am adăugat în ritualul de îngrijire și un săpun anticelulitic cu cafea, home made, pe care îl folosesc în timpul dușului dinaintea aplicării cremei anticelulitice! Să mai spun că mirosul de scorțișoară a trecut prin pantaloni și toată ziua am avut senzația sărbătorilor de iarnă? Ce parfum, ce miros de balsam de rufe? Scorțișoară!

După numai 10 zile de folosire, rezultatele au început să apară. Timide, e drept, dar mă declar mulțumită! Aspectul de coajă de portocală nu se mai observă când stau picior peste picior sau pe scaun, ci doar atunci când strâng pielea între degete, ceea ce e o îmbunătățire clară!

Puteți achiziționa două dintre cele mai vândute produse ale anului 2018 de la Glemis România de aici >>
 Professional ThermoActive Anti Cellulite Cream – Remary și Professional Slimming Body Cream with Algae Extract – Remary

Facebook Comments

Similar Posts