Lansăm pe val Albinuța Uța-Uța – vă așteptăm!

Duminică e ziua cea mare! Lansăm pe val povestea… Albinuța Uța-Uța! Frumos ilustrată de Cornelia Popa, tipărită în condiții grafice excelente de Editura Creanga Fermecată, cartea se adresează copiilor preșcolari și școlari mici, celor care acum descoperă tainele cititului. Mă bucur tare mult că este scrisă cu majuscule, sunt puține cărți scrise astfel pe piața românească, mai ales cu ilustrații atât de expresive!

Albinuța Uța-Uța - invitatie

Pregătim o tombolă specială la lansare, pentru copii și părinți, cu premii în cărți, vouchere de reducere la titlurile editurii și printuri cartonate cu ilustrațiile originale din carte! Mai mult, prețul este imbatabil la lansare! Până în 15 Decembrie, completați , faceți plata conform opțiunilor alese și veți primi cartea la preț promoțional, 29 lei. Primele 50 de comenzi beneficiază de un cadou surpriză!

Albinuța Uța-Uța - cadou

Albinuța Uța-Uța - cadou

Albinuța Uța-Uța - cadou

Al treilea mare susținător al lansării, după Editura Creanga Fermecata și subsemnata, of course, este Asociația Alex, Radu și autismul. Lansarea va fi parte din atelierele organizate în cadrul campaniei anuale Cămara cu veselie, eveniment ce își propune strângerea de fonduri în vederea continuării terapiilor de recuperare a celor doi frați diagnosticați cu autism, Alex și Radu, minunile Georgianei Boian.

Nu că e a mea, dar să știți că Albinuța Uța-Uța e o carte tare faină! Puteți citi un fragment în avanpremieră pe Serial Readers, of course!

Abia aștept să ne vedem, să ne cunoaștem!

Facebook Comments

Similar Posts