Am o nouă sursă minunată de cadouri handmade pentru copii: Toysori

Sunt o fană a produselor handmade, personalizate. Așa că, de câte ori am ocazia, încerc să incorporez în cadourile pe care le fac câte un astfel de element. Iar când vine vorba despre copii, clar fac tot posibilul să găsesc ceva interesant/util/fascinant pentru cadou. Așa am ajuns, cu multă bucurie și recunoștință, la Toysori.

Înainte de a deveni mamă nu înțelegeam frumusețea obiectelor personalizate, însă odată cu maternitatea am devenit mai sensibilă la astfel de aspecte. Îmi plac ținutele asortate ale copiilor cu părinții, îmi plac obiectele decorative care reflectă familia, preferințele sau pasiunile copiilor.

Sunt o persoană extrem de conservatoare în ceea ce privește colaborările pe care le am. Odată ce am descoperit un artizan cu care comunic ușor, care înțelege ce vreau, dacă are obiecții mi le prezintă argumentat și care se implică activ în pregătirea comenzii, nu mai simt nevoia de a apela la altcineva. Dar se poate întâmpla ca, la a doua aniversare, de exemplu, să zicem, să fi făcut cadou nepoțelului cam tot ce aveam pe lista de potențiale cadouri personalizate (și pe care să nu le aibă deja din altă parte). Și iată că e un cerc vicios, prin care am ajuns să caut o nouă sursă de cadouri… și așa am ajuns la Sorigrina Diosteanu și Toysori.

Aveam nevoie de un cadou special pentru nepoțel, pentru a doua sa aniversare, dar care să fie livrat direct la destinație, iar eu să fac plata online, deoarece mă aflam deja pe tărâm californian. Așa că am apelat la Work At Home Moms Romania și din multitudinea de sugestii minunate am decis să colaborez cu Toysori.

Sorigrina DiosteanuSorigrina este o mamică pasionată de jucării și culoare, absolventa unei facultăți de arhitectură, iar în prezent, designer de jucării: Fac jucării și decorațiuni pentru camera copiilor de aproximativ doi ani. Dacă vreți să priviți lumea în culori, eu sunt omul potrivit la care trebuie să veniți! Elefănțeii mamă-pui și unicornii cu buline sunt cei mai doriți de către copii. Lucrez cu atât drag, că abia am luat o mică pauză să vă scriu câteva cuvinte despre mine 😁

Ideea din spatele cadoului a fost simplă: nepoțelul va avea cât de curând un frățior și astfel mama va avea doi copilași. Deși va fi o diferență de doi ani între ei, am ales ca puii de elefant să aibă aceeași dimensiune pentru a sublinia că, în ochii mamei, ei sunt la fel de importanți. Iar Toysori a înțeles imediat ideea și cadoul a ajuns la destinație la timp, atent împachetat și cu o energie pozitivă imprimată în el. Să mai spun că a fost foarte bine primit de micuțul sărbătorit?

Cu siguranță o recomand cu cea mai mare încredere pe Sorigrina și în mod cert voi mai apela la ea pe viitor pentru surprize cu suflet! Vă invit să intrați pe pagina ei, Toysori, e imposibil să nu vă vină o idee de cadou pentru cineva drag sărbătorit în curând!FamilieElefantei Toysori

Facebook Comments

Similar Posts