Escapade

Voi de unde vă cumpărați colanți frumoși și de calitate? Eu am descoperit Escapade!

Dacă nu am un brand sau designer preferat când e vorba de haine, ci mă îmbrac după cum îmi dictează starea de spirit, sunt foarte selectivă în ce privește lenjeria de corp și pantofii. Azi însă vreau să mă laud cu ciorapii minunați pe care i-am descoperit!… Escapade

Întotdeauna am avut o problemă cu ciorapii tip colant, mă simțeam inconfortabil în ei, mi-era teamă că îi vor strica după prima purtare (sau chiar înainte de purtare). Așa că am renunțat să port fuste și rochii în perioadele mai reci, alegând mereu pantalonul. Cumva, după 30 de ani, odată cu atenția deosebită acordată îngrijirii cosmetice și corporale, au început să îmi facă cu ochiul tot mai mult rochiile. M-am hotărât să iau atitudine mai ales când, într-o discuție în contradictoriu pe tema egalității de șanse și feminismului, un misogin incurabil mi-a zis (replică ce probabil mă va urmări pentru tot restul vieții…): Degeaba susții că ești o feministă, dacă atitudinea și prezentarea ta e tot mai masculină. A fost ca în jocul Counter Strike: Headshot! (ca să mențin ideea că fetele de la Poli sunt băieți de treabă!) Așa că am luat atitudine și, încet, încet, am scos genunchii la soare 😊

Constituția nu mă ajută să găsesc rapid hainele care să mi se potrivească, dar mi-am umplut rapid dulapul cu rochii drăguțe, pe care însă le-am purtat doar vara, când era cald, fără ciorapi, că nu găseam ceva să mi se potrivească și să îmi și placă. Acum, problema mea e rezolvată! FYI, nu mă plătește nimeni să fac acest articol și nici ciorapi gratuit nu am primit!

Escapade sunt prezenți pe piața din România de 7 ani… colanții sunt fabricați în Italia, sunt de foarte bună calitate, eleganți, moi, catifelați, au cusături fine, sunt foarte rezistenți și… accesibili 🙂 Au o gamă variată de modele și culori, mai subțiri (10den), mai groși (200den), cu vârf întărit sau invizibil, cu modele sau simpli, cu colagen, de slăbit, de relaxare, pentru varice etc.

Escapade

 

Ce am încercat până acum? Ciorapi fancy colorați 100 den și ciorapi silluette

Dacă sunt încântată de ei? Îi ador! Mă cert singură că nu i-am descoperit mai devreme!

Un motiv excelent să devin fancy și feminină! Mai ales că o am pe Mădă aproape de mine, care este reprezentat Escapade și îmi aduce toate comenzile la botul calului! Mădălina are și un grup personal pe Facebook, Bazarul Mădălinei, unde puteți găsi mereu cele mai noi oferte și produse pe stoc, nu numai de la Escapade!

Foto cover: catalog Escapade, modificat

Foto interior: subsemnata

Facebook Comments

Similar Posts