Kitul esențial pentru vacanță buzzSensiblu

Am avut bucuria de a fi aleasă în campania inițiată de BUZZStore și Sensiblu, buzzSensiblu, în cadrul căreia am avut ocazia să testez kitul esențial pentru vacanță, care conține patru produse care sunt de nelipsit din orice geantă, atât acasă, cât și în concediu:

Acest kit esențial de vară este menit să ne ajute să ne îngrijim pielea și corpul pe perioada caldă, să ne protejăm împotriva razelor solare puternice și a inamicilor bâzâitori, atât de prezenți în anotimpul estival.

Vara asta a fost tare ciudată, a început cu ploi și frig, ca apoi să treacă la polul opus, cu raze arzătoare și secetă. Pe de altă parte, Greuceanu s-a bucurat din plin de vacanță, zilnic și-a petrecut aproape toată ziua în aer liber, în parc, în grădină, la joacă. După primele două zile de parc pielea lui era roșie ca focul și plină de bubițe de la pișcături, așa că mi-a fost imediat clar că nu se poate să se joace afară fără să se dea bine cu cremă pentru protecție solară și spray anti-insecte înainte. Tubul de cremă și spray pe lună, dar cel puțin nu am mai avut bătăi de cap cu bronzul forțat și insectele. Poate par paranoică, dar vara asta Greuceanu nu a stat în parc fără să îl dăm înainte cu o soluție de protecție împotriva țânțarilor și căpușelor. Toate poveștile oamenilor din jur, care au găsit căpușe înfipte în piele după ce au stat în iarbă, afară, stresul prin care au trecut până au venit rezultatele analizelor pentru boala Lyme, toate bubele supradimensionate după pișcături de țânțati m-au pus pe gânduri și, până la urmă, paza bună trece primejdia rea.

Chiar dacă vacanța mare e pe sfârșite, distracția și joaca la soare nu s-au terminat. Chiar în ultima săptămână de vacanță am fugit la buni și bunu. Pentru noi, la buni și bunu înseamnă la Oradea – plimbări lungi și dese, Aquapark, Băile Felix, parc… Așa că noua campanie BUZZStore și Sensiblu a picat la fix: toate produsele au fost testate din plin, atât de mine, cât și de micul meu explorator!

Primul produs din kitul buzzSensiblu trecut prin filtrul sensibil al pielii a fost crema de protecție solară L’Erbolario. Are SPF 30, un miros plăcut, textură nu foarte grasă, se absoarbe repede în piele și nu lasă o peliculă albă pe piele. Este ideală pentru pielea lui sensibilă, datorită uleiului de morcov, susan și karite!

În plus, chiar când trebuia să achiziționăm alt spray împotriva țânțarilor și căpușelor, am avut la îndemână Dr. Hart Spray împotriva țânțarilor și căpușelor, care conține ca ingredient activ Citriodiol®, obținut din ulei și extract de Eucalipt, cu o eficiență dovedită timp de 6-8 ore – testat la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare «Cantacuzino»!

Bad hair day? Nici o problemă: șamponul uscat Batiste to the rescue! Bad face day? Nici o problemă: rujul strident și filtrele funny Facebook to the rescue! Șamponul uscat Batiste m-a scutit de la multe probleme săptămâna asta, mai ales că, printre distracții, am inclus și niște întâlniri punctuale de afaceri… Soluția la îndemână ca să nu cari un geamantan de produse și aparate pentru curățarea și aranjarea părului după tine în vacanță!

Însă produsul buzzSensiblu fără de care nu mai pot rezista de acum încolo este deo roll Dr. Organic cu extract de rodie – pentru zile fără grija transpirației. Mic, compact, cu miros discret, este potrivit pentru toate tipurile de piele! Mult timp m-am luptat cu transpirația urât mirositoare, ce am observat însă la acest deo e că nu înfundă canalele sudoripare, ci acționează sensibil la nivelul lor, oprind transpirația.

În concluzie, datorită eficienței, dar și dimensiunii compacte, cele 4 produse din campania buzzSensiblu sunt un must în bagajul de vacanță – fie că vorbim de citybreak, weekend la munte sau concediu în adevăratul sens al cuvântului!

Vrei să testezi și tu produse gratuit?

Dacă dorești să testezi și tu și să îți dai cu părerea despre diversele produse prezentate și promovate, te aștept în «echipa mea».

Accesează linkul de aici>> BuzzStore și fă-ți cont!

Nimic mai simplu! Sunt câteva campanii noi tare faine acuma pe site. Durează 5 minute să îți faci un cont!

Facebook Comments

Similar Posts