Cu Greuceanu la film în premieră – un succes!

Demult îmi doream să merg cu Greuceanu meu la film, dar mereu am fost reticentă. Acasă nu are răbdarea necesară să urmărească un film, cel mult se uită la animații scurte (SpongeBob Pantaloni Pătrați sau Familia Gălăgie sunt singurele desene animate pe care le urmărește zi de zi, pe Nickelodeon). Ascultam poveștile cunoștințelor sau prietenilor despre cum au mers împreună la film și îi invidiam… așa că am decis să risc și să mergem împreună la film.

Mosley: povestea trolifanților

Pentru a-și salva familia, Mosley pornește într-o aventură fantastică pentru a-i găsi pe Cei Drepți, dar, spre marea lui surpriză, află un secret care îi dezvăluie adevărul despre propriul său neam…

La acest film am mers în gașcă extinsă, așa că distracția a fost și mai mare. Ne-am înarmat cu popcorn și suc (cum să mergi la cinematograf nepregătit? TzTzTz) și am pornit cu mic, cu mare, către sala de cinematograf. Primul lucru pe care l-a observat nu a fost ecranul uriaș, ci imensitatea sălii. Ecranul l-a observat abia când au început reclamele… A făcut ochii mari și a rămas cu gura căscată până la reclama la filmul Arctic Dogs (care va avea premiera în România pe 13.12.2019, clar vom merge!), când a început să râdă cu lacrimi la o replică de altfel memorabilă (și pe care o reproduce râzând constant): Pfuu, miroase de parcă planeta ar fi făcut căcuța! Apoi a intrat în atmosfera filmului Mosley: povestea trolifanților… și s-a lăsat cu lacrimi, îmbrățișări și aplauze, un rollercoaster de emoții în doar 97 de minute!

Minune: timp de 97 de minute copilul meu a cerut doar la baie (băuse doar o găleată de suc) o dată și acolo s-a grăbit să își termine rapid treaba, să revină la trolifanți! A rămas și cu o scenă și o replică în minte (în plus față de cea de mai sus! citat aproximativ, el așa zice…): Știi care e lucrul cel mai frumos la mâini? Degetele! și începe gâdiliciul…

Pe scurt, un succes! Așa că am avut curajul să încerc și un al doilea film, unul 3D de această dată!

Yeti, omul zăpezilor

Înarmată cu încredere și Greuceanu meu nerăbdător, am încercat marea cu degetul la un film 3D. Am ales Yeti, omul zăpezilor datorită trailerului.

Un succes în adevăratul sens al cuvântului. A urmărit filmul, povestea unei magice creaturi Yeti care încearcă să-și găsească familia, fără să spună nimic, din când în când sorbind din suc și mai rar ciugulind din popcorn. După mijlocul filmului a amorțit, moment în care s-a dus câteva scaune într-o parte, ca să nu deranjeze alți spectatori, și a rămas în picioare, nemișcat, urmărind fiecare scenă. Aveam impresia la un moment dat că nici nu respiră!

Eric la film

Așadar, iată că am descoperit o activitate de timp liber excelentă, mie îmi plac mult animațiile! Avem listă, eu l-aș duce și la film la Familia Addams, dar mi-e că mă elimină mamele din grupurile de perfecte și nu pot suporta una ca asta!

Facebook Comments

Similar Posts