Să avem un an superb, așa cum merităm!

Aș vrea să vă pot povesti de câte ori pe an am făcut compromisuri ca să merg mai departe cu pasiunile mele. Aș vrea să vă pot povesti de câte ori pe an am lăsat armele jos și am vrut să renunț, ca mai apoi să o iau de la capăt, ca și cum nu aș fi capitulat niciodată. Am zile în care mă ridic cu greu din pat, la gândul că iar urmează o zi în care nu mă regăsesc, și zile în care mă trezesc cu o energie năucitoare, ca și cum aș ști că va fi o zi senzațională.

Pentru orice eveniment de o oră petrec ore sau chiar zile de pregătire. Uneori ignor toate semnele că va fi un eveniment de rahat și fac și pe dracul în parte să dau tot ce am mai bun, ca la final să ies cu zâmbetul pe buze. Nu știu spune nu, dar nu mă deranjează asta. Fiecare proiect, fiecare activitate e o lecție în plus. Am fost dezamăgită de o mie de ori, dar am fost fericită de o mie una ori, și până la urmă balanța e înclinată cum trebuie!

«Conștientizând abundența, primim abundența. Conștientizând succesul, primim darul succesului. Pentru că abundența și succesul sunt stări mentale.» Ușa secretă către succes, de Florence Scovel Shinn, Editura ACT și Politon

Dar, vă rog, nu vă bateți joc de inima mea. M-am tot gândit în această perioadă la prioritățile mele și la familia mea și am decis de comun acord că e momentul să pun valoare și pe mine, nu doar pe acțiunile mele, căci oamenii îmi vor oferi mereu valoarea pe care arăt eu că o am. Calitatea nu se face la foc automat, așa cum ideile, creativitatea și originalitatea nu se nasc din neant, trebuie cultivate și exersate. Din artă și din amorul artei nu se poate pune pâine pe masă, ceea ce înseamnă că jobul de bază rămâne, iar toate aceste activități se desfășoară în afara timpului de lucru, in timpul liber, timpul meu dedicat familiei. Dacă credeți că propunerea nu ne ajută pe amândoi, încă o dată, mulțumesc pentru oportunitate, dar sunt nevoită să refuz.

Nu îmi plac bilanțurile și nici raportările. Sunt niște cifre fără sensibilitate și fără personalitate. Ce vreau să zic e… când mă simt mai doborâtă, atunci știu să dau cel mai mult din sufletul meu. Căci, dincolo de oboseala evidentă a corpului meu, sufletul îmi rămâne mereu aproape de ceea ce îmi place să fac.

Să avem un an superb, așa cum merităm! Viața nu trebuie să fie perfectă ca să fie minunată!

Facebook Comments

Similar Posts