un dar pentru un prieten - TOTUL VA FI BINE!

CAMPANIA „Un dar pentru un prieten – TOTUL VA FI BINE!”

Pe măsură ce numărul de zile de izolare în casă crește, devenim tot mai frustrați și nemulțumiți. Și este normal, oricât de introverți am fi, la un moment dat simțim că ne lipsește interacțiunea socială și ieșitul în natură. Izolarea asta a adus după sine și multe dezavantaje economice. În această perioadă apăsătoare cele mai afectate sunt afacerile mici, business-urile de familie, liber profesioniștii, freelancerii și artiștii. Mă uit în jurul meu și constat cu stupoare că peste noapte o mare parte a prietenilor mei au rămas fără joburi. Oameni profesioniști în domeniile lor, care acum chiar își fac grijă pentru ziua de mâine, pentru chirii, pentru utilități, pentru mâncare. Oameni care trăiesc din drepturi de autor, din traduceri, din afacerea lor micuță de familie, din crafturi și handmade sunt pe muchie de cuțit. Ironic destul, ajungi să zici că cei în șomaj (tehnic) sunt chiar niște norocoși, ca să nu mai spun de noi, ceilalți, care (încă) nu suntem atinși economic și mai ales care putem lucra de acasă, suntem niște fericiți ai sorții.

Ani de zile mi-am dedicat energia altora. Am muncit pentru afacerile altora, pentru brandurile lor, pentru creșterea lor. În această perioadă se arată tot mai mult rechinii și Oamenii. Eu sunt Zen. Eu sunt bine. Sunt calmă, împăcată cu mine și cu ce va fi. Sunt responsabilă doar de asta și doar asta pot influența. Pentru a putea face schimbări remarcabile în viață este nevoie în primul rând să fiu MOTIVATĂ. Da, e o axiomă haioasă.

Acum sunt motivată să o iau la pas, încet. Să mă concentrez pe ceea ce merită. Să ajut oamenii care mă respectă, care își țin cuvântul, care știu să aprecieze eforturile pe care le fac. Fiecare dintre noi e un influencer în bula lui de cristal. Am ales să susțin mici întreprinzători în perioada asta, afaceri locale și oameni din comunitățile din care fac parte. Dacă brandurile mari găsesc ele o modalitate de a scoate cămașa (cam așa se întâmplă mereu, din fericire), pentru businessurile aflate la început de drum a primi o mână de ajutor este aur curat. Veți vedea la mine recomandări directe, nu ezitați să apelați la oamenii de lângă voi, mici meșteșugari sau artiști, pentru cadouri de suflet. În perioada asta poate face mult diferența!

Dar putem să ne folosim de această perioadă într-un mod creativ și să transformăm izolarea într-o oportunitate. Poate fi un moment potrivit să ne ocupăm de lucruri importante pentru noi de care până acum nu am avut timp sau pe care le-am tot amânat sau să încercăm lucruri noi (ex. să urmăm niște cursuri online, explorând arii noi). Dar, mai presus de toate, izolarea fizică nu poate împiedica conectarea cu oamenii dragi. Avem tehnologie, suntem dependenți deja de telefoanele noastre, ce-ar fi să profităm de perioadă să aducem un zâmbet pe buzele tuturor? Este cu siguranță momentul potrivit să reîntărim și/sau să relegăm relații familiale și sociale pe care poate le-am ignorat în vârtejul activităților cotidiene.

Sărbătorile Pascale reprezentau în trecut reuniunea familiei, bucuria sufletească a revederii cu prietenii și familia extinsă. Anul acesta însă… vom fi fiecare la casa lui, într-o izolare incertă, cu speranța că visul urât se va spulbera curând! Așteptăm să (ne) treacă timpul… dar ce-ar fi să înveselim ziua cuiva drag în această perioadă tulbure, dominată de tristețe, pesimism, panică? Cu toții avem nevoie – din când in când – de un umăr pe care să ne sprijinim, de cineva care să ne asculte și să fie prezent pentru noi. Fără să ne dea sfaturi, fără să judece, fără recomandări, fără “ti-am spus eu”, doar să asculte și să ofere un moment de înțelegere a situației, poate un zâmbet sau poate o lacrimă. Cu siguranță, o emoție. Doar să se gândească la noi. Tu ești bine?

În acest sens, CAMPANIA „Un dar pentru un prieten – TOTUL VA FI BINE!„, inițiată de comunitatea VIP MEMBERSHIP WIFIBUSINESSMOM – RISING STARS, poate face diferența în viața tuturor!

un dar pentru un prieten - TOTUL VA FI BINE!

Din confortul casei, din vârful patului, de la o tastatură distanță, poți aduce zâmbetul pe buzele cuiva drag! Hai să aducem acest zâmbet împreună! Comandă un cadou pentru un prieten și anteprenoarele din această echipă minunată te vor ajuta să ajungă direct la beneficiar, cu un mesaj special de sărbători din partea ta! Așa vei susține și o mamă anteprenor care în această perioadă se confruntă cu lipsa de comenzi, dar vei și aduce o surpriză unei persoane care sigur are nevoie de asta!

Cu toții avem nevoie de puțină culoare acum! Împreună schimbăm lumea în ceva frumos în aceste zile! Campania este deschisă tuturor, cu condiția respectării unor reguli, asumarea unor responsabilități și susținerea acestui gest frumos cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

Mulțumim că ne ajuți și te implici în această campanie!

Fă și tu un dar pentru un prieten – TOTUL VA FI BINE!

Facebook Comments

Similar Posts