Gliss Color

Am încercat noua vopsea de păr Gliss Color!

De când stăm acasă, am timp mai mult pentru activități de îngrijire personală. Economisesc timpul petrecut în circulație, la volan, și îl investesc în mine. Înainte de toate, ca mama Zen să fie chiar zen, important e să fiu eu bine cu mine! Așa că mai într-una din zile am profitat de pauza dintre două ședințe online și mi-am reîmprospătat culoarea părului cu noua vopsea de păr Gliss Color – cea mai bună decizie!

Am experiență cu vopsitul acasă, mă vopsesc pe păr de circa 10 ani, nu mai mult, dar am făcut toate experimentele coloristice posibile. Chiar am purtat o lună doar capul acoperit afară, ca să ascund portocaliul morcov ce rezultase în urma combinațiilor neinspirate. De ceva timp, m-am stabilizat pe negru. Morticia Adams style iarna, că tot îmi plac culorile închise de ruj.

Ultima reîmprospătare a fost în California și am nimerit o vopsea tare ciudată, care s-a tot dus la fiecare spălare…bietele prosoape alb imaculat de la hotel… dar și biata mea culoare spălăcită! Să nu mai spun că mi-a crescut părul neașteptat de repede și au apărut… nuuuuuuuuuuuuu… fire albe! Așa că mi s-a părut implicit necesar să vopsesc tot părul, nu doar rădăcinile…

BUZZStore mi-a oferit oportunitatea de a testa noua vopsea de păr Gliss Color de la Schwarzkopf Professional, prima vopsea de păr creată de Gliss care protejează și îngrijește firul de păr, cu un complex de acid hialuronic, cunoscut pentru proprietățile sale hidratante, care nu numai că protejează părul de deteriorare, ci îi oferă îngrijire chiar în timpul și după colorare. Acidul hialuronic este un compus produs natural de corp și joacă un rol esențial în sănătatea țesuturilor, ajutând la umplerea spațiului dintre țesut și piele.

Gliss Color

Mi-a plăcut foarte mult că amestecul se face direct în dispozitivul de aplicare din cutie, nu e nevoie de recipient adițional și pensulă. Chiar și timpul de așteptare cu vopseaua pe păr este redus, 20 de minute pentru colorarea rădăcinilor și 30 de minute pentru colorarea întregului păr. După înlăturarea vopselei, la final, ca tratament pentru îngrijire, se aplică pe părul umed masca din pachet, ce contine complex de acid hialuronic, se lasă să acționeze timp de 2 minute, după care se clătește bine părul. Am rămas de-a dreptul uimită ce ușor a fost de pieptănat părul după vopsire, rămânând suplu și strălucitor, iar culoarea e profundă și intensă.

Gliss Color

Între noi fie vorba, data viitoare adaug puțin pigment albastru, să îi dau strălucirii niște nuanțe optimiste…

Vrei să achiziționezi noua vopsea de păr Gliss Color?

Gliss Color se poate achiziționa (și) de pe EmagPaleta de culori este disponibilă aici:

Gliss Color

Vrei să testezi și tu produse gratuit?

Dacă dorești să testezi și tu și să îți dai cu părerea despre diversele produse prezentate și promovate, te aștept în «echipa mea».

Accesează linkul de aici>> BuzzStore și fă-ți cont!

Nimic mai simplu! Sunt câteva campanii noi tare faine acuma pe site. Durează 5 minute să îți faci un cont!

Facebook Comments

Similar Posts