Haine asortate FamFam

Seturi de haine asortate pentru întreaga familie de la famfam.ro

De multe ori am căutat haine asortate pentru întreaga familie și mi-era atât de ciudă când descopeream doar perechi mamă-fiică, tată-fiu. Dar cumva această supărare (mult spus!) mi-a trecut când am citit articolul Scurt istoric al ținutelor asortate de la FamFam.ro

Seturile asortate au fost mereu în centrul atenției, indiferent de perioadă, iar rolul lor a fost de a sublinia importanța familiei. Și este logic ca asortarea să se facă mamă-fiică, tată-fiu, conform așteptărilor societății, nu-i așa, căci toată lumea își dorește ca fiica să semene cu mama și fiul să semene cu tata. Ținuta spune multe despre personalitatea noastră, ne reprezintă și transmitem celor din jur un mesaj important legat de cine suntem și care sunt lucrurile ce contează pentru noi. De exemplu, printr-o ținută asortată transmitem un mesaj de unitate a familiei, dorința de a fi recunoscuți ca o familie unită.

Norocul meu este că și Greuceanu este fan ținute asortate. Soțul se execută, nu mai discută, știe ce are deja acasă… până de curând ne făceam propriile ținute asortate, nu neaparat haine identice toți 3, dar ni le asortam noi din accesorii și culori. Sau cumpăram tricouri cu același pattern, mărimi diferite, și dădeam o fugă la croitorie să le îmbunătățească. Am descoperit de curând însă ținutele asortate propuse ca seturi de FamFam.ro și am devenit fan!

FamFam.ro este un magazin online dezvoltat în timpul pandemiei de Coronavirus din martie, din dorința de a fi o variantă autentică pentru cumpărăturile on-line. Au găsit furnizori de prestigiu și oferă produse de îmbrăcăminte de calitate, cu accent pe ideea asortării. Pe FamFam.ro sunt multe idei de vestimentație mamă – fiică, tată – fiu sau mamă – tată – fiică – fiu. Acestea din urmă le voi prezenta puțin mai jos, căci tare îmi plac!

Aruncă un ochi și pe sugestiile Mamă – copil (valabile în cazul în care accepți că și băieții pot purta și alte culori în afară de albastru și gri!).

Care dintre ținute ți-a atras atenția? Ai purta o astfel de ținută asortată?

Facebook Comments

Similar Posts