TRUSA DE PRIM AJUTOR PENTRU O SEARĂ HYGGE

Trusa de prim ajutor pentru o seară hygge

Ideea acestei cutii magice, TRUSA DE PRIM AJUTOR PENTRU O SEARĂ HYGGE, mi-a venit pe la final de 2020, când timpul nu mai avea răbdare, iar corpul meu dădea semne că nu mai face față singur. Picam seara epuizată pe canapea și mi-aș fi dorit să fac ceva să mă repun pe linia de plutire, ceva care să mă facă să mă simt bine, dar fără să depun eu prea mult efort. Așa mi-a venit ideea unei cutii magice, în care să am mereu la dispoziție minimul necesar pentru a putea să mă relaxezi: ceva pentru îngrijirea corpului, ceva pentru îngrijirea sufletului, ceva pentru îngrijirea minții, ceva pentru copilul din mine… Și pentru că fix atunci citeam cartea Mica enciclopedie Hygge. Rețeta daneză a fericirii de Meik Wiking, care vorbește tocmai despre lucrurile mici care contează și care te pot face mai fericit, mai împăcat cu tine și cu lumea din jur, am decis că e numele potrivit.

Hygge este un termen care a căpătat faimă în ultimii ani, dar care nu toată lumea știe ce înseamnă exact. Hygge este un termen norvegian și danez care nu se poate traduce printr-un singur cuvânt, dar sugerează sentimentul de confortabil și prietenos. Hygge înseamnă „confortabil”, „plăcut”, „frumos”, „bun”. Hygge are chiar mai multe conotații cum ar fi „protejat”, „intim”, „cămin confortatbil”, „dulce”, „pitoresc”, „confort”, „mic, dar frumos”, „drăguț”. Este de fapt un concept danez ce promovează sentimentul de a fi comod și mulțumit, acesta fiind și o modalitate de a ne face viața mai frumoasă.

TRUSA DE PRIM AJUTOR PENTRU O SEARĂ HYGGE

Așadar, fără alte mari cuvinte, vă prezint TRUSA DE PRIM AJUTOR PENTRU O SEARĂ HYGGE. Ea este disponibilă doar în ediție limitată, conține 12 produse diferite, din sfera hygge, alese personal și gândit în funcție de scopul lor binedefinit. Iar pentru serile fără idei și chef, am creat un Hygge bingo, în așa fel încât să lași universul să decidă în locul tău ce ar trebui să faci! Produsele nu sunt identice în toate cutiile, doar conceptul și scopul lor este același!

Așadar, alege un cadou cu sens unic pentru tine, hygge, pentru a te recompensa cu seri de relaxare și îngrijire personală după zile grele. Fă un țel deliberat din relația cu tine!

Facebook Comments

Similar Posts