pantofi damă vară

12 idei de pantofi de vară de la Vivre pe care îi vei adora!

În era lucratului de acasă, șosetele și papucii au devenit o normalitate a ținutelor noastre de zi cu zi. Dar fiind în plină vară, este timpul să pregătim garderoba pentru vremea (mult mai) caldă. Dacă m-ai urmărit online, cred că ai văzut provocarea Reîmprospătarea casei în 7 zile, unde, în ziua 5, luăm cu asalt dulapurile cu pantofi și îi triem. Iată că astfel am făcut loc pentru noi perechi de pantofi. Se știe că orice astenie și tristețe se vindecă instant cu o pereche nouă de pantofi! (și dacă nu trece, cere ajutorul, că e treabă serioasă acolo – Dragă femeie cu burnout, îngrijirea de sine nu este suficientă pentru a te pune pe picioare)

Specialiștii recomandă ca o persoană să aibă pentru fiecare sezon cel puțin 2 perechi de pantofi, pentru a nu purta consecutiv aceeași pereche… trebuie lăsați la aerisit! Pentru vară, bineînțeles că iei pantofii asortați la hainele pe care le ai… și 12 perechi, dacă e cazul!

Așadar, dacă te gândești să cumperi o pereche nouă (sau două sau trei) de pantofi, am o veste bună și una rea. Vestea bună este că este momentul ideal; vestea proastă este că am descoperit atât de multe modele mișto încât sigur nu te vei putea rezuma la o singură pereche. Cu opțiuni infinite pe piață, m-am gândit să creez o listă cu modelele mele preferate de pantofi de vară disponibili pe Vivre.

Și pentru că vorbim despre pantofi… e important și să știm să îi îngrijim corect! Recomand acest Ghid practic pentru alegerea și întreținerea pantofilor din piele naturală, în format electronic, realizat de Elena Pintilie. Îl găsești în magazinul de pe blog, e la un click și număr de card distanță!

https://patricialidia.ro/produs/ebook-de-la-a-la-z-ghid-practic-pentru-alegerea-si-intretinerea-pantofilor-din-piele-naturala-perfecti-de-elena-pintilie/

Pantofi saboți

O pereche de saboți oferă un confort deplin, mai ales în sezonul cald, dar accesorizează și orice ținută, fiind o variantă de încălțăminte ce poate fi stilizată în nenumărate feluri.

Saboți damă Panda Friends

Acest model colorat și haios este excelent pentru ținutele lejere și viu colorate de vară! Urșii Panda reprezintă pentru anumite țări un simbol important al prieteniei.

Saboți damă vulpe

Talpa este flexibilă, ușoară, rezistentă și absoarbe șocurile. Modelul voi colorat va da oricărei ținute un plus de creativitate. Vulpea este un simbol al inteligenței și al șireteniei în tradiția populară. În perioada medievală, apărea ca simbol al diavolului, iar în China și Japonia aducea bogăție.

Saboți damă fluturi

Realizați din piele ecologică și cu talpă din EVA, care le dă flexibilitate și elasticitate. Fluturele este un simbol al sufletului, schimbării, metamorfozei, învierii, speranţei, vieţii şi unor noi începuturi în numeroase tradiţii, legende, mituri şi superstiţii ale lumii.

Saboți damă Elsie

Sunt lucrați manual și imprimeul este realizat din vopsea fără solvenți. Talpa oferă confort, absoarbe șocurile, este ușoară, rezistentă și flexibilă. Modelul este unul vesel și versatil.

Pantofi balerini

Așa cum ne-am obișnuit, balerinii sunt nelipsiți din dulapurile femeilor. Nu ai cum să nu te bucuri din plin de această încălțăminte trendy, care îți asigură confortul de care ai nevoie și care dă, în același timp, valoare stilistica oricărei ținute. Balerinii sunt pantofii de vară excelenți, pentru că sunt versatili și te ajută să dai un plus de culoare oricărui tip de ținută.

Balerini damă Judy

Cu gândul la Jamaica, acest model de balerini înveselește și cele mai monotone ținute și cu siguranță aduce zâmbetul pe buze. Are exterior din piele ecologică, interior din bumbac și talpa din neolit (cu înălțimea de 1cm).

Balerini damă Micul Prinț

„Noi nu vedem bine decât cu inima. Esenţialul este invizibil pentru ochi.” (Antoine de Saint-Exupéry în „Micul Prinț”) Nu-i așa că direct la inimă ți se duce acest model de balerini?

Balerini damă cu geantă de transport Panda Mood

Cu talpa flexibilă 360 de grade, acești balerini sunt excelenți pentru zilele în care e nevoie să mergi mult pe jos, căci asigură confort picioarelor.

Balerini damă Vulpiță

Cu exterior din piele ecologică, interior din bumbac și talpa din neolit, acești balerini dau o notă aparte oricărei ținute monotone. Ies excelent în evidență accesorizând ținutele negre.

Pantofi Sandale

Sandalele sunt unele dintre cele mai importante articole din ținutele de vară, căci sunt un tip de încălțăminte ușoară și din plin aerisită – excelente pentru zilele călduroase!

Sandale damă Cactus

Acest model de sandale este excelent pentru serile de plimbare prin parc alături de cei mici. Comode și versatile, talpa din EVA le dă flexibilitate și rezistență.

Sandale damă İndia

Aceste sandale sunt lucrate manual și imprimeul este realizat din vopsea fără solvenți (nu conține substanțe cancerigene). Catarama nu conține nichel. Atât exteriorul, cât și interior sunt din piele ecologică. Talpa este realizată din poliuretan și are un toc de 2 cm.

Sandale damă Knee Tan by Inart

Inart este un brand grecesc inovativ, mereu la curent cu cele mai noi tendințe în materie de amenajări interioare, iar ideologia sa se conturează în jurul armoniei dintre confort și estetică. Sandalele sunt realizate din piele ecologică, iar talpa este din plastic.

Sandale damă flori

Create pentru femeile care trăiesc „pe picior mare” (talpa lată, număr mare), acest model din piele ecologică interior și exterior nu poate decât să cucerească prin design-ul clasic asezonat cu lookul modern.

Ție ce modele de pantofi ți-au furat ochiul și te-au determinat să faci click pe Finalizare în coșul de cumpărături Vivre?

Facebook Comments

Similar Posts