|

Happy Cube: un joc puzzle inedit pentru copii isteți

Pentru că noi călătorim mult și des, iar tableta la un moment dat reușește să devină suficient de obositoare încât să îl plictisească, sunt în permanentă căutare de soluții și idei de jocuri care să îl țină ocupat pe Greuceanu. Cea mai recentă descoperire este Happy Cube, un brainteaser multipremiat, sub forma unui set de 6 puzzle-uri din foi de spumă colorate, care trebuie transformate în șase cuburi, fiecare puțin mai greu decât precedentul.

Odată ce au fost realizate cuburile din piesele de puzzle, următoarea etapă este să le încorporezi înapoi pe toate în ramele de spumă, ceea ce este mai ușor de spus decât de făcut! Mai multe forme pot fi apoi realizate cu părți din fiecare cub.

Jocul dă dependență… și nu doar pentru copii – și adulții devin rapid fascinați!

Există mai multe jocuri din familia Happy Cube

  • Happy Cube Junior este excelent și pentru îmbogățirea vocabularului. Fiecare piesă are inscripționată pe una din fețe câte un simbol (elemente din natură, animale, emoții etc.). Este cel mai ușor din familia Happy Cube și este dedicat copiilor între 3 și 7 ani
  • Happy Cube © Original sunt cuburile originale, cu provocări pentru toate vârstele, începând cu 5 ani.
  • Happy Cube Pro are un grad de dificultate mai mare decât Original și se distinge prin marcajele sale de camuflaj. Se adresează jucătorilor de peste 7 ani.
  • Happy Cube Expert are un grad de dificultate mai mare decat Pro și se distinge prin efectul marmorat de pe cuburi! Este recomandat jucătorilor cu vârsta peste 9 ani.

Mi se pare un cadou excelent pentru copiii de școală primară sau adulții care vor o stimulare a raționamentului spațial și percepției vizuale, gândirii abstracte și analitice, a logicii, abilităților de planificare și deducție. În plus, poate fi și ușor de transportat, în vacanțe sau deplasări de weekend.

Se găsesc la Happy Color

Facebook Comments

Similar Posts