sampleit romania

SampleIt România – testează produse gratuite la tine acasă!

După cum te-am obișnuit, împărtășesc cu cititoarele mele toate descoperirile care ne fac viața mai ușoară și ne ajută să păstrăm bugetul familiei cât mai în limite. Astăzi este despre SampleIt România!

Sampleit se bazează pe una dintre cele mai vechi și mai de succes tactici de marketing – oferirea de mostre, sampling. Sunt convinsă că înțelegi foarte bine mecanismul, de câte ori nu ai mers la piață și ai gustat din fructe sau legule înainte de a cumpăra un kilogram?

Ce este SampleIt?

SampleIt este o platformă prin care brandurile pot oferi mostre consumatorilor, pe baza preferințelor și obieceiurilor de consum, descoperind astfel produse noi, fix pe placul nostru, gratis.

Dincolo de ideea actului de a-și aduna clienți, de a face vânzare, oferirea de mostre și strângerea de feedbackuri direct de la consumatori ajută brandurile să:

  • afle părerea consumatorilor
  • prezinte noi produse
  • pornească conversații

Surprinzător sau nu, dar în dezvoltarea fiecărui produs părerea consumatorilor este foarte importantă. Fiecare brand are misiunea de a găsi noi persoane care să îi aprecieze produsele.

Fiecare Box SampleIt include atât branduri dintre cele mai populare, cât și branduri noi ce așteaptă să fie descoperite. Cutia poate cuprinde produse alimentare, băuturi , produse de frumusețe sau îngrijirea casei, suplimente sau produse pentru iubitorii de animale. Bineînțeles, toate potrivite cu profilul completat la înscrierea pe site. Deși intenția SampleIt este de a trimite o cutie lunar către toți utilizatorii, idealul este să potrivească produsele din cutie cu profilului nostru de consumator, ceea ce înseamnă că este posibil să nu primim o cutie în fiecare lună. În cele din urmă, nu prea ai avea ce face cu un plic de hrană umedă pentru pisici dacă nu ai o pisică, nu?

Ce intră într-un Box SampleIt?

Cam orice ne-am aștepta și multe altele la care nu le-am intui: de la mostre în miniatură sau produse întocmai cum se găsesc în magazine, până la vouchere de discount sau premii giveaway. Cert e că nicio cutie nu este similară cu cea dinaintea ei!

Iată ce am descoperit eu în cutia mea SampleIt din luna februarie:

Tot ce ai de făcut este să te înscrii gratuit în platformă, completând un formular online cu câteva date de contact și preferințe de consum – selecarea destinatarilor la livrarea coletelor se face pe baza profilului. Toate datele personale sunt păstrate strict confidențiale, fiind folosite în mod exclusiv pentru:

  • a identifica produsele SampleIt care se potrivesc profilului personal
  • a îmbunătăți experiența pe care utilizatorii o au cu platforma SampleIt
  • a crește relevanța campaniile actuale sau viitoare.

Brandurile se bazează pe părerea noastră SINCERĂ. Așa că este necesar să completăm un formular scurt de feedback la câteva zile după ce se primește coletul (timp suficient pentru a testa produsele și a ne face o părere despre ele). Nu e obligatoriu să postezi ce ai primit, să promovezi produsele, dar dacă ce primești te surprinde plăcut, chiar te încurajez să împărtășești și cu alții, prin canalele tale de social media, că nu se știe pe cine poate ajuta informația!

Fă-ți cont și tu pe SampleIt România! E gratuit, iar eu nu am de câștigat nimic de pe urma ta! Recomandarea vine doar pentru că îmi place să ajut!

Foto: SampleIt România

Video: personal

Facebook Comments

Similar Posts