călătoriile cu bagaj mic
|

10 accesorii indispensabile pentru călătoriile cu bagaj mic

Călătoriile scurte au devenit o adevărată modalitate de evadare din rutina zilnică, iar mulți alegem să explorăm lumea în călătorii cu bagaj mic, evitând grija despachetării și riscul pierderii bagajului în timpul zborului. Această tendință către minimalismul în călătorii a condus la o creștere a popularității accesoriilor practice și compacte care ne fac aventurile mai ușoare și mai plăcute.

În acest articol, vom explora zece accesorii indispensabile pentru călătoriile cu bagaj mic, care nu doar ne ajută să ne organizăm mai bine, dar și să profităm la maxim de experiențele noastre în destinații de vis. Indiferent dacă ești călător experimentat sau începător, aceste accesorii vor deveni aliați de încredere în fiecare călătorie, știind că ai la îndemână tot ce ai nevoie pentru a te bucura de aventuri într-un mod simplu și eficient.

Eu am testat personal multe produse pentru călătorii cu bagaj mic, nu toate s-au dovedit indispensabile. Noi avem toate aceste accesorii și recomandările pe care le vei găsi în articol sunt bazate pe experiența noastră directă. Însă toate achizițiile noastre au fost făcute de pe Aliexpress (click pe link și ajungi la articolul meu în care detaliez cum faci o comandă și cum te documentezi legat de un produs) sau Shein.

La finalul articolului, vei găsi linkuri directe către o parte dintre produsele pe care eu le consider indispensabile pentru călătoriile cu bagaj mic. Însă, din cauza schimbărilor frecvente de stoc și de oferte, unele linkuri pot expira în timp. Dar nu-ți face griji! Poți căuta produse similare pe baza pozei și descrierii, cu siguranță vei găsi opțiuni similare.

Așadar, să îți prezint cele zece accesorii indispensabile pentru călătorii cu bagaj mic.

Portofel de călătorie

Un portofel de călătorie este esențial pentru orice tip de călătorie, dar este deosebit de important atunci când călătorești în străinătate cu avionul. Scopul acestui portofel nu este de a ține banii în el, ci pentru a aduna împreună toate documentele importante (cum ar fi pașaportul, biletele de avion, declarațiile necesare), pentru a le găsi ușor. Acesta este unul dintre elementele esențiale pentru orice călătorie, oarecum indiferent de mijlocul de transport pe care îl vei aborda, care îți va ușura cu adevărat viața în timp ce călătorești către și de la destinația ta.

Husă pentru pașaport

Împreună cu portofelul de călătorie, vei dori să îți păstrezi în siguranță pașaportul. Husele pentru pașapoarte oferă protecție suplimentară pentru pașaport – ceea ce poate fi deosebit de important dacă călătorești într-o țară unde infracțiunile sunt comune.

De asemenea, vreau să menționez un sfat util, pe care l-am primit și eu de la călători mai experimentați: să faci copii după toate documentele de călătorie, cum ar fi pașaportul și permisul de conducere, astfel încât să poți păstra copia originală în siguranță în camera de hotel sau la cazare.

Baterie externă

Să ai bateria telefonului descărcată nu este deloc plăcut – mai ales când ești în vacanță. De aceea, este o idee bună să duci cu tine o baterie externă. Aceasta îți va permite să menții dispozitivele încărcate indiferent de locul în care te afli. De obicei o baterie externă are mai multe porturi disponibile să poți încărca ușor mai multe electronice. În plus, un cablu cu mai multe mufe de încărcare diferite ajută să economisești spațiul și nu mai este nevoie să îți amintești toate cablurile potrivite. Acesta este unul dintre elementele esențiale pentru orice călătorie de care pur și simplu nu te poți lipsi.

Organizator pentru toate electronicele și încărcătoarele

Dacă ești ca mine, cu siguranță vei dori să îți duci electronicele cu tine în călătorii. Asta înseamnă că vei avea nevoie de o modalitate de a le organiza și proteja. O opțiune excelentă este un organizator special conceput pentru electronice. Acesta va proteja dispozitivele și le va ține în siguranță în timpul călătoriei. Aici vei putea ține telefonul, bateria externă, telefonul, orice consideri necesar.

Borsetă pentru bani

Păstrarea banilor și a pașaportului în siguranță este o prioritate atunci când ești în vacanță. O borsetă pentru bani este o modalitate excelentă de a face asta. Aceasta este confortabilă și poate fi purtată chiar și sub haine, astfel încât nimeni să nu știe că porți cu tine valori.

Este important să îți amintești că nu peste tot unde te oprești în vacanța ta se vor accepta carduri de credit majore. De aceea este important să ai bani lichizi cu tine pe parcursul călătoriei tale. Astfel, vei putea cumpăra suveniruri și gustări!

Umbrelă de călătorie

Vremea este foarte imprevizibilă și, deși nu îți dorești ploaie în vacanță, aceasta este întotdeauna o posibilitate. Asigură-te că împachetezi o umbrelă de călătorie pentru a fi pregătită pentru orice ar putea să apară. Umbrela de călătorii este mică și se pliază ușor, astfel încât nu va ocupa mult spațiu în bagajul tău. Noi am purtat o super mega uriașă umbrelă de teama de ploaie, după câteva picături, în vizita la zoo în Ungaria, ore bune.

Suport de pahar pentru bagaj

Ești sătulă să încerci să găsești un loc sigur unde să-ți așezi băutura în timp ce iei o gustare în aeroport? Acest suport de pahar pentru bagaj este soluția perfectă. Acum vei avea întotdeauna un loc unde să-ți așezi băutura când nu o bei. Ideal mai ales dacă ești în călătorie alături de copii și ai nevoie de mai multe mâini decât cu câte te-a înzestrat natura.

Suport de telefon pentru avion

Poate fi frustrant să descarci filme pe dispozitivele tale electronice doar pentru a fi nevoită să ții aparatul în mână pe durata întregului zbor. Acest suport pentru telefon este soluția perfectă, astfel încât nu va mai trebui să-l ții! Se poate monta pe tava scaunului din fața ta sau chiar pe mânerul bagajului în timp ce aștepți la aeroport!

Pernă de călătorie

Indiferent că vei călători cu mașina, avionul sau trenul, o pernă de călătorie este extrem de utilă. În general, aceste perne se pot transforma în jucării de pluș pentru copii, sunt ușor de transportat (chiar la gât), și te ajută să nu te trezești cu torticolis după ce ațipești în călătorie.

Sticlă de apă

Este important să ai o sticlă de apă cu tine când călătorești! Vei avea nevoie să te hidratezi și să eviți cheltuirea de bani pe sticle de apă cumpărate din benzinării sau direct de la mijlocul de transport. Recomand să achiziționezi o sticlă de apă de calitate,  de acasă când te pregătești pentru o călătorii cu bagaj mic. Atenție însă: în unele aeroporturi nu ai voie să treci de check-in cu lichid mai mult de 100ml/recipient, 1000ml/bagaj de mână, așa că asigură-te că ai citit bine recomandările de călătorie specifice. Sticla de apă goală este permisă, chiar dacă depășește 100ml, așa că recomandarea rămâne valabilă.

Link-uri utile

Portofel de călătorie: https://a.aliexpress.com/_m0N9yvi

Husă pentru pașaport: https://a.aliexpress.com/_mO3pzPK

Organizator pentru toate electronicele și încărcătoarele: https://a.aliexpress.com/_mN3yv1e

Borsetă pentru bani: http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=VXOCkV0V60t&localcountry=RO&url_from=GM7387089105700134912

Umbrelă de călătorie: https://a.aliexpress.com/_mqfq8mU

Suport de pahar pentru bagaj: https://a.aliexpress.com/_mqfq8mU

Suport de telefon pentru avion: https://a.aliexpress.com/_mKGRgp2

Pernă de călătorie: https://a.aliexpress.com/_mq1dhP6

Indiferent că planifici o vacanță exotică sau o escapadă de weekend, călătoriile cu bagaj mic pot fi o opțiune convenabilă și practică. Cu ajutorul acestor 10 accesorii indispensabile, vei avea tot ce ai nevoie la îndemână în timpul călătoriei tale, evitând stresul și disconfortul. De la organizarea documentelor importante și păstrarea banilor în siguranță, la încărcarea dispozitivelor electronice și pregătirea pentru orice vreme capricioasă, aceste accesorii te vor ajuta să te bucuri de călătorie fără griji. Indiferent dacă explorezi noi destinații sau te relaxezi într-un loc familiar, aceste accesorii vor adăuga confort și practicitate experienței tale. Așadar, pregătește-ți bagajul mic și bucură-te de aventura călătoriilor, fără să te încarci cu lucruri inutile, dar având totuși la îndemână tot ceea ce ai nevoie!

Facebook Comments

Similar Posts