Patricia Lidia – cine sunt eu și de ce-ai citi orice aș zice eu aici

Contează ce citești, dar mai ales contează de la cine citești. De aceea vreau să răspund întrebării:

Da’ tu cine ești, Patricia Lidia dragă, și de ce-aș citi eu orice ai zice tu aici?

EU SUNT PATRICIA LIDIA

  • Mamă și soție
  • Programator în domeniul automotive
  • Scriitor
  • Blogger
  • Organizator de evenimente culturale
  • Mentor planificare și organizare
  • Mentor în creativitate și self-publishing
  • Maestru Reiki
  • Partener energetic în echilibrarea chakrelor
  • Practicant arte divinatorii

ȘI SUNT AICI PENTRU TINE!

Poate te-ai aștepta să spun despre mine că sunt o tipă obișnuită, la fel ca tine și ca alți 7 miliarde și ceva de oameni de pe Pământ. Dar aș minți cu nerușinare! De ce să fiu obișnuită, când pot fi extraordinară?

Dețin o diplomă de inginer în telecomunicații, obținută la Universitatea Politehnica Timișoara, un masterat în electronică biomedicală, și am o experiență de peste 13 ani în corporație, în domeniul automotive.

Am dezvoltat o comunitate minunată prin voluntariat, în promovarea artelor pentru copii și tineret, și până în anul pandemiei organizam săptămânal evenimente culturale. Adoram să merg în școli, să fac ateliere pentru copii, lansări de carte, întâlniri cu scriitori români contemporani, donații de carte. Apoi, am creat primul club de lectură într-un penitenciar din România, în cadrul Penitenciarului Popa Șapcă Timișoara, unde timp de 4 ani am organizat club de lectură, club de scriere creativă, pentru și întâlniri cu scriitori și oameni de cultură.

Dumnezeu m-a înzestrat cu o minte neobosită, care generează permanent idei noi și originale. Doar astfel am reușit să public – sub numele de Patricia Lidia – mai multe cărți pentru copii și oameni mari, să învăț ce înseamnă atât lumea publicării pe cont propriu (self-publishing), precum și cea prin edituri. M-am dezvoltat, am învățat, am cunoscut oameni minunați! Sunt cine sunt astăzi doar datorită acestei oportunități a vieții!

Pandemia mi-a dat peste cap total cursul vieții și m-a determinat să îmi reconsider prioritățile, dorințele și visurile, adică întregul scop al vieții și am simţit că oamenii sunt mai importanţi decât mașinile şi am decis să pun frână și să schimb direcția. Dar orice schimbare majoră cere timp și energie, răbdare și perseverență. Pas cu pas, proiect cu proiect, dorință cu dorință sunt mai aproape de scopul vieții mele. M-am specializat în echilibrarea chakrelor și Reiki, tehnici și metode de manifestare a dorințelor, managementul (planificarea și organizarea) vieții, pentru a-mi atinge propriul scop. Și dacă mie mi-a ieșit, făcând acțiuni intenționate și bine direcționate spre manifestarea propriilor dorințe și visuri, cu siguranță pot învăța și pe alții ceea ce știu și pot, pentru a-i ajuta să își obțină viața abundentă și prosperă pe care și-o visează. Și, mai ales, să își pună expertiza, pasiunea și destinul la treabă și să transforme o simplă idee într-o poveste a vieții, pe hârtie.

Calitatea vieţii depinde de modul în care ne raportăm la dorințele și visurile noastre.

Plăcerile care îmi colorează viaţa sunt călătoriile, scrisul și cititul. Ador să urmăresc filme cu profileri criminaliști, ca să înțeleg și mai bine cum gândesc oamenii și de ce fac ceea ce fac. Sunt o introvertită, ador să lucrez cu copiii, dar nu îmi plac adunările mari de oameni.

Împart oamenii din jurul meu în 3 categorii mari: prieteni, amici, cunoștințe. Oricine lucrează cu mine îmi este partener energetic și nu client. Ofer un pic mai mult decât promit, de fiecare dată, pentru că eu cred că fiecare om are un drept divin de a fi cu adevărat aliniat cu destinul său și întâlnirea cu oamenii nu e un act aleatoriu, o coincidență, ci o încercare a Universului de a ne ajuta să învățăm lecțiile potrivite pentru a ne atinge scopul.

Scopul meu: un stil de viață echilibrat, să lucrez mai puțin și să câștig cât mai mult, pentru a-mi permite flexibilitate și călătorii inițiatice minunate alături de oamenii speciali din viața mea.

Scrisul îmi e menire, așa zice astrograma, așa zice numerograma, așa că te invit să îmi răsfoiești blogul, promit că găsești lucruri interesante și subiecte foarte diverse, dar toate desprinse din realitatea și viața mea!

Facebook Comments

Similar Posts