“Da’ tu cine ești, Patricia Lidia dragă, și de ce-aș citi eu orice de pe blogul tău?” Iacătă-mă-s cine sunt!


 Mă numesc Patricia Lidia (Popescu-Cevei) și îmi place să cred că sunt mult mai mult decât doar un nume. Mamă , soție , inginer , scriitor  și blogger . Sunt o femeie care îmbrățișează cu entuziasm multiplele fațete ale vieții. Îmi pun amprenta în lume printr-o combinație de logică ingenioasă și creativitate nemărginită. Am primit educația mea formală în ingineria telecomunicațiilor și am aprofundat-o cu un masterat în electronică biomedicală, lucruri care mi-au sculptat o carieră îndelungată și de succes în industria automotive. Dar adevărata mea esență se revelează în pasiunea mea pentru cuvinte: sunt scriitor și blogger, o voce care rezonă cu inimile și mințile celor care caută inspirație și înțelegere. Ce leagă împreună toate aceste roluri? Pasiunea mea profundă pentru cuvinte și pentru capacitatea lor de a aduce schimbare în lume. Tehnică și non-tehnică.

În primul rând, sunt o mamă dedicată . Îmi iubesc copilul mai mult decât cuvintele pot exprima și sunt hotărâtă să îi ofer o educație solidă și să-l îndrum în dezvoltarea sa. În calitate de soție , împărtășesc cu soțul meu aceeași viziune pentru viitor și lucrăm împreună pentru a ne susține reciproc în fiecare aspect al vieții noastre. 

Dar nu mă opresc aici. Sunt inginer , o persoană pasionată de inovație și tehnologie 💡. Prin cariera mea, am avut oportunitatea de a aduce schimbare în industria mea și de a contribui la dezvoltarea tehnologiei. Această latură a personalității mele îmi permite să abordez problemele cu o minte deschisă și creativă , dar și să fiu foarte organizată și pasionată de planificare.

Într-o lume în care cuvintele au o putere enormă, mă consider și scriitor  și blogger . Scriu despre experiențele mele, despre călătorii , lecturi  și psihologie . Blogul meu este o fereastră către lumea mea interioară, unde împărtășesc gândurile și pasiunile mele cu alții. Sper că cei care mă urmăresc vor găsi inspirație și informații valoroase în ceea ce scriu.

Dincolo de scris, îmi dedic timpul organizării de evenimente culturale și mentoratului, navigând cu pricepere prin lumea planificării, organizării și self-publishing-ului. Spiritualitatea îmi hrănește sufletul și mă îndrumă în practica Reiki și echilibrarea chakrelor, călăuzindu-mi pașii atât pe drumul personal, cât și în ajutorarea celorlalți să atingă o stare de bine.

Sunt pasionată de spiritualitate  și instrumentele de divinație . În căutarea unei conexiuni mai profunde cu universul și cu mine însămi, îmbin practici precum Reiki  cu utilizarea runelor, pendulului  și echilibrarea chakrelor . Aceste instrumente mi-au oferit o cale de a înțelege mai bine energia și vibrația care ne înconjoară și m-au ajutat să găsesc liniștea interioară și echilibrul într-o lume agitată. Acest aspect spiritual al vieții mele mă completează și contribuie la evoluția mea personală și la modul în care interacționez cu lumea din jurul meu.

Mă străduiesc să trăiesc o viață echilibrată ⚖️, să găsesc armonia între toate aceste roluri și să lucrez eficient pentru a-mi păstra libertatea de a explora lumea 🌎 și de a petrece momente prețioase alături de cei dragi. Îmi doresc să împărtășesc cu cei din jur descoperirile mele și să aduc o schimbare pozitivă în viața lor, precum și în cea a celor dragi lor. Scriu pentru că acesta este destinul meu și am stilul meu propriu și personal de a explica lucrurile în scris. 

Pentru că trebuie să jonglez cu toate aceste roluri, am învățat să fiu organizată și eficientă, precum și să planific sustenabil activitățile noastre. Mereu mi se spune că ziua mea pare să aibă mai mult de 24 de ore, dar din păcate tot atâtea are… doar că e foarte organizată.

Dacă doriți să aflați mai multe despre mine și despre ceea ce scriu, vă invit să vizitați:

Vă aștept și pe newsletter, unde bilunar trimit câte o scrisoare plină de informații utile, zic eu: https://bit.ly/3JUAJDf și promit să nu dezamăgesc în plus, promit să nu fac spam, să nu fac lumea să piardă vremea inutil! 

Dintre produsele mele, de care sunt extrem de mândră, și care reușesc să schimbe viața femeilor din jurul meu, găsiți mici comori!

  • Agenda VVV – agendă-planner personal de echimbare a stilului de viață și obținerea echilibrului fizic și emoțional. Cu această agendă, veți putea să vă organizați ziua într-un mod eficient și să vă concentrați asupra îndeplinirii obiectivelor personale. Link aici: https://bit.ly/AgendaVVV2024_PatriciaLidia 
Agenda VVV
  • Alchimia Manifestării Dorințelor – ghid practic de obținere a clarității în ceea ce privește propriile dorințe și visuri, prin tehnica obiectivelor SMART cu HEART și vision board. Cu acest ghid, veți descoperi puterea de a transforma visele în realitate. Link aici:
  • Ghid practic de folosire a pendulului radiestezic. Cu acest ghid, veți putea să explorați lumea radiesteziei și să obțineți răspunsuri la întrebările importante din viața voastră. Link aici:
  • Diferite kituri digitale cu fișe imprimabile și explicații detaliate pentru o mai bună planificare și organizare a timpului și vieții. Aceste kituri vă vor ajuta să vă gestionați mai bine timpul și să vă atingeți obiectivele. Link aici: 📋

Acestea sunt doar câteva dintre resursele pe care le ofer pentru a vă ajuta să vă transformați viața și să vă atingeți potențialul maxim! Alegeți ceea ce vi se potrivește și începeți călătoria spre o versiune mai bună a voastră. Aș fi bucuroasă să vă am alături în călătoria mea și să împărtășim împreună creșterea și învățarea. 

Implicarea mea în voluntariat și promovarea artelor demonstrează angajamentul față de comunitate și credința mea în schimbarea pozitivă prin educație și cultură. Am inițiat un club de lectură într-un penitenciar, o dovadă a dorinței mele de a extinde limitele posibilului și de a aduce lumina cunoașterii în cele mai întunecate colțuri.

Pandemia a fost pentru mine un catalizator de transformare, un moment de introspecție care m-a împins să îmi redefinesc prioritățile și să îmi recalibrez drumul în viață. Acum, îmbrățișez tehnici de manifestare a dorințelor și am adoptat un management al vieții care îmi accentuează scopul și mă ajută să îi îndrum și pe alții pe calea lor.

Călătoriile, lectura și scrisul sunt pentru mine surse inepuizabile de bucurie și înțelepciune. Fascinația mea pentru psihologia umană mă face să ador filmele cu profileri criminaliști, să caut să înțeleg mecanismele care stau la baza comportamentelor noastre. Deși sunt o introvertită, găsesc o deosebită plăcere în a lucra cu copiii și în a petrece timp în cercul restrâns al celor mai apropiați mie.

În fiecare interacțiune, ofer mai mult decât este așteptat, ghidată de convingerea că fiecare dintre noi are dreptul de a-și împlini destinul. Văd întâlnirile cu ceilalți nu ca pe niște coincidențe, ci ca pe niște oportunități divine de învățare și creștere.

Scopul meu este să trăiesc o viață echilibrată, să lucrez eficient pentru a-mi păstra libertatea de a explora lumea și de a valorifica fiecare moment special alături de cei dragi. Blogul meu este invitația pe care o extind către oricine dorește să intre în lumea mea, o lume plină de culoare, înțelepciune și autenticitate. Sunt un mozaic de roluri și interese, o persoană care a ales să nu trăiască o viață obișnuită. În fiecare cuvânt și acțiune, îmi îndeplinesc menirea și împărtășesc un dar unic: propria poveste.

Facebook Comments

Similar Posts