Editura Publisol

Cele mai citite cărți ale anului 2023 dezvăluite de Editura Publisol

Editura Publisol continuă să strălucească pe piața editorială cu cărți de excepție în fiecare an, iar 2023 nu a fost o excepție. Cu o selecție variată și bogată de opere literare, Editura Publisol a reușit să încânte cititorii din toate categoriile cu titluri care au acoperit o plajă vastă de genuri și teme.

Indiferent de preferințele literare, oferta diversificată a editurii Publisol ne poartă în lumi fascinante și ne captivează cu povești memorabile. Cu noutăți lunare, această editură ne oferă mereu ocazia de a descoperi cărți care ne vor trezi pasiuni și imaginația într-o lume bogată în povești captivante. Iată câteva dintre cele mai vândute și citite cărți la Editura Publisol în anul 2023:

„Procesul marii trădări naționale: Mareșalul Antonescu în fața istoriei” – Seria de 3 volume

Acest set captivant alcătuit din trei volume aduce la lumină cele mai importante documente din timpul anchetei și procesului mareșalului Ion Antonescu. Structurate în trei volume, aceste cărți conțin documente integrale, nepublicate anterior, prezentând cu fidelitate grafia și modul de exprimare al celor implicați în anchetă și proces. Aceasta oferă o privire autentică asupra evenimentelor, recreând atmosfera tensionată și detaliile zilelor, orelor și chiar minutelor din ultimele 25 de zile ale lui Ion Antonescu. Interogatoriile mareșalului Ion Antonescu, Mihai Antonescu și Eugen Cristescu, alături de depozițiile martorilor precum Iuliu Maniu, Gheorghe și Dinu Brătianu, sunt transcrise integral, inclusiv bâlbâielile și dezacordurile gramaticale.

Fiecare expresie și corectură sunt surprinse în detaliu, evidențiind starea de tensiune și incoerența din timpul procesului. Volumul include și hotărârile recursurilor făcute de acuzați, rapoartele diplomatice ale reprezentantului SUA la București, aducând în prim-plan perspective multiple asupra evenimentelor. Documentele privind execuția mareșalului la 1 iunie 1946 completează această călătorie într-un capitol crucial al istoriei.

„Maeștrii Spionajului” – Pachet de 3 volume de Ben Macintyre

Ben Macintyre, unul dintre cei mai captivanți autori de non-ficțiune, aduce la viață povești reale de spionaj și intrigi politice. Cu o abordare narativă captivantă, Macintyre a devenit cunoscut pentru a-și transforma subiectele în aventuri palpitante și pline de suspans. Pachetul include 3 cărți fascinante:

  • „Agent Sonia” – Povestea uimitoare a Ursulei Kuczynski, singura femeie colonel din Armata Roșie, cunoscută sub numele de cod „Agent Sonia”.
  • „SAS – Eroi și Ticaloși” – O abordare îndrăzneață și excentrică a războiului, sprijinită de Winston Churchill, care a contribuit la sabotarea mașinăriei de război naziste.
  • „Spionul și Trădătorul” – Lumea complicată a spionajului cu povestea lui Oleg Antonovici Gordievski, colonel KGB și spion britanic.

Seria de 5 cărți „Cere-mi ce vrei!”, de Megan Maxwell

Megan Maxwell, autoare născută în Germania, a devenit un nume prominent în lumea literaturii spaniole, cu peste 2 milioane de exemplare vândute în diverse genuri precum comedie romantică, romantism medieval și ficțiune erotică. Seria cuprinde:

  • „Cere-mi ce vrei!” – O poveste de dragoste tulburătoare între un patron german „rece” și o secretară „focoasă” spaniolă.
  • „Cere-mi ce vrei, acum și oricând!” – Continuarea captivantă a poveștii lor de dragoste.
  • „Cere-mi ce vrei și îți voi da!” – Trăiri intense și noi aspecte ale vieții prietenilor lor intimi, Mel și Björn.
  • „Cere-mi ce vrei sau lasă-mă în pace!” – Concluzie senzuală la trilogia erotică, explorând gelozia, încrederea și împlinirea dorințelor.
  • „Surprinde-mă!” – O nouă perspectivă captivantă întâlnindu-i pe Bjorn și Melania.

„Al doilea Război Mondial” și „Strania istorie a armelor secrete germane” – Pachet de 2 volume

Pachetul format din „Al doilea Război Mondial” și „Strania istorie a armelor secrete germane” oferă o incursiune detaliată în istoria celui de-al doilea conflict mondial, cu accent pe perspective diferite și aspecte mai puțin cunoscute. „Al doilea Război Mondial” explorează cele mai semnificative evenimente militare, politice și sociale, organizându-le geografic pentru a oferi cititorilor o perspectivă coerentă și logică a desfășurării războiului. „Strania istorie a armelor secrete germane” introduce cititorii în perioada cheie a atacurilor cu bombe zburătoare și rachete germane.

„Carol a II-lea – Între datorie și pasiune” – Seria completă de 6 volume

Această serie completă în 6 volume aduce la lumină insemnările zilnice ale Regelui Carol al II-lea, oferind o panoramă impresionantă a unei epoci zbuciumate. Pachetul oferă seria integrală a „Insemnărilor Zilnice” ale regelui Carol al II-lea, capturând cele patru decenii semnificative (1904-1951) din viața sa. Această colecție reprezintă o comoară istorică, oferind o perspectivă unică și personală asupra momentelor cheie ale secolului XX în România.

„Franța – Anii Întunecați” si „Căderea Franței Invazia Nazistă din 1940” – Pachet de 2 volume de Julian Jackson

Julian Jackson, expert în istoria Franței secolului XX, oferă o perspectivă clară și echilibrată asupra unor perioade cheie ale istoriei franceze. Pachetul de 2 volume include „Franța – Anii Întunecați”, care explorează perioada de dinainte de Vichy, și „Căderea Franței Invazia Nazistă din 1940”, care analizează dramatica cădere a Franței în fața presiunii lui Hitler.

Toate aceste oferte sunt disponibile pe site-ul editurii Publisol și sunt o oportunitate minunată pentru pasionații de lectură să descopere sau să completeze colecția cu cărți captivante și interesante din cele mai diverse domenii.

Facebook Comments

Similar Posts