ALCHIMIA MANIFESTĂRII DORINȚELOR

de la vis la realitate cu ajutorul panoului dorințelor

Ai aplicat diferite tehnici de manifestare a dorințelor și nu au funcționat? Ba mai mult, ți s-a părut copleșitor și frustrant să tot faci pe ritualuri în speranța că magia apare?

Mă așteptam, unele tehnici pur și simplu nu au cum să genereze rezultatele promise.

Stabilirea unor obiective mari este primul pas pentru a-ți manifesta viața de vis. Aceasta este viața ta! Nu te mulțumi cu mai puțin.

Ajută-ți prietenii să primească aceste informații foarte valoroase.

De ce am scris ghidul

ALCHIMIA MANIFESTĂRII DORINȚELOR

Nu s-au scris multe cărți despre panoul dorințelor. Sunt multe resurse online, e adevărat, majoritatea în limba engleză. Însă dacă dai acum o căutare după panoul dorințelor pe Google, mă vei găsi pe prima pagină cu tema asta… Și atunci, dacă tot am povestit atât de mult despre vision board, panoul dorințelor, panoul visurilor, ce-mi veni să scriu o carte pe această temă?

Acest ghid practic de manifestare a dorințelor este perfect pentru oricine își dorește să își atingă obiectivele, visele și dorințele, să aibă abundența și prosperitatea ce îi sunt drept divin, profitând de magia legii atracției, vizionării, panoului dorințelor.

Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri.

Josep Campbell

Ce vei descoperi în ghidul

ALCHIMIA MANIFESTĂRII DORINȚELOR

În acest ghid îți prezent procesul meu pas cu pas pentru crearea unui panou al dorințelor, inclusiv exerciții care să te ajute să vezi cu ochii minții cum visele și dorințele subconștiente prind viață, precum și cum să creezi efectiv panoul dorințelor.

În acest ghid practic de manifestare a dorințelor vei învăța și exersa:

Plus câteva surprize!

Acest ghid îți permite să îndrăznești să visezi și să pășești în viziunea ta prin crearea propriului succes

Pentru cine este acest ghid:

Materialele de curs

Acces permanent online

Înregistrări video

Suportul de curs personalizat în format digital

Despre Patricia Lidia

Contează ce înveți, dar mai ales contează de la cine înveți. De aceea vreau să răspund întrebării:
"Da’ tu cine ești, Patricia Lidia dragă, și de ce-aș învăța eu ceva de la tine?"

EU SUNT PATRICIA LIDIA

ȘI SUNT AICI PENTRU TINE!

Poate te-ai aștepta să spun despre mine că sunt o tipă obișnuită, la fel ca tine și ca alți 7 miliarde și ceva de oameni de pe Pământ. Dar aș minți cu nerușinare, de ce să fiu obișnuită, când pot fi extraordinară?

Dețin o diplomă de inginer în telecomunicații, obținută la Universitatea Politehnica Timișoara, un masterat în electronică biomedicală, și am o experiență de peste 12 ani în corporație, în domeniul automotive. Însă pandemia mi-a dat peste cap total cursul vieții și m-a determinat să îmi reconsider prioritățile, dorințele și visurile, adică întregul scop al vieții și am simţit că oamenii sunt mai importanţi decât mașinile şi am decis să pun frână și să schimb direcția. Dar orice schimbare majoră cere timp și energie, răbdare și perseverență. Pas cu pas, proiect cu proiect, dorință cu dorință sunt mai aproape de scopul vieții mele. M-am specializat în echilibrarea chakrelor și Reiki, tehnici și metode de manifestare a dorințelor, managementul (planificarea și organizarea) vieții, pentru a-mi atinge propriul scop. Și dacă mie mi-a ieșit, făcând acțiuni intenționate și bine direcționate spre manifestarea propriilor dorințe și visuri, cu siguranță pot învăța și pe alții ceea ce știu și pot, pentru a-i ajuta să își obțină viața abundentă și prosperă pe care și-o visează.

Calitatea vieţii depinde de modul în care ne raportăm la dorințele și visurile noastre.

Plăcerile care îmi colorează viaţa sunt călătoriile, scrisul și cititul. Ador să urmăresc filme cu profileri criminaliști, ca să înțeleg și mai bine cum gândesc oamenii și de ce fac ceea ce fac. Sunt o introvertită, ador să lucrez cu copiii, dar nu îmi plac adunările mari de oameni. Împart oamenii din jurul meu în 3 categorii mari: prieteni, amici, cunoștințe. Oricine lucrează cu mine îmi este partener energetic și nu client. Ofer un pic mai mult decât promit, de fiecare dată, pentru că eu cred că fiecare om are un drept divin de a fi cu adevărat aliniat cu destinul său și întâlnirea cu oamenii nu e un act aleatoriu, o coincidență, ci o încercare a Universului de a ne ajuta să învățăm lecțiile potrivite pentru a ne atinge scopul.

un stil de viață echilibrat, să lucrez mai puțin și să câștig cât mai mult, pentru a-mi permite flexibilitate și călătorii inițiatice minunate alături de oamenii speciali din viața mea.

Ce spun cititorii despre ghidul

Alchimia manifestării dorințelor

Ghidul Alchimia manifestării dorințelor

În acest ghid îți prezent procesul meu pas cu pas pentru crearea unui panou al dorințelor, inclusiv exerciții care să te ajute să vezi cu ochii minții cum visele și dorințele subconștiente prind viață, precum și cum să creezi efectiv panoul dorințelor. În acest ghid practic de manifestare a dorințelor vei învăța și exersa:

Recomandat

Plata cu cardul

lei90

Sistem de plăți securizate Mobilpay.

Plata la livrare

lei90

sau Virament bancar

  • Vei primi accesul la cursul online in 1-2 zile, dupa confirmarea achitarii

Ai întrebări?

Te rog să ne contactezi și te vom ajuta cu plăcere!

E-mail

contact@patricialidia.ro

Telefon

0723 257 725

Facebook Comments