Panoul dorințelor – evaluarea la jumătatea anului

Cred cu tărie în energia pe care o pune în mișcare panoul dorințelor. Eh, nu el, direct, ci noi, prin puterea gândului și a dorințelor pe care le vizualizăm cu ajutorul acestuia. La sfârșitul anului trecut, în vacanța dintre Sfintele Sărbători ale Nașterii Domnului și Noaptea de Anul Nou, mi-am concentrat întreaga energie în crearea unui panou al dorințelor, despre care am scris >> AICI. Am mers pe 4 direcții: CARIERĂ, CĂLĂTORII, FINANCIAR și PASIUNI. Și așa frumos s-au legat lucrurile….

În corporații (și poate și în alte părți, dar nu am de unde știi), la mijlocul anului se face o evaluare a performanței și a îndeplinirii obiectivelor propuse, moment în care acestea sunt ajustate în funcție de schimbările apărute în perioada dintre momentul stabilirii obictivelor și cel al evaluării lor. O evoluție logică, nu poți să îndeplinești anumite obiective dacă nu mai ai obiectul muncii, nu? E și situația panoului dorințelor: la un moment dat, trebuie să vedem dacă ceea ce ne-am propus la începutul anului se mai aplică.

Așadar… ce s-a întâmplat în prima jumătate de an?

Am mutat panoul!

Conform unei vechi credințe, se consideră că nu e bine să ții ceasuri defecte în casă. Se spune că ceasurile nu trebuie lăsate stricate pentru că în momentul în care ceasornicarul a făcut ceasul, și-a pus o parte din suflet în el, iar când acesta se strică, sufletul ceasornicarului moare. Dacă ceasul nu este reparat, sufletul bantuie lumea, împânzind-o de durere. Așa că am înlăturat ceasul din bucătărie și l-am înlocuit cu panoul! Acum tronează maestru deasupra ușii de la bucătărie, să îl pot vedea mereu și să mă bucur de felul în care Universul lucrează pentru noi în moduri misterioase 🙂

Pasiuni

Aici am pus doar pasiunea mea, scrisul. După lupte seculare de gândire, am ajuns la concluzia că nu dorim să dezvoltăm alte hobby-uri în casă, cheltui eu destul cu scrisul! 🙂

Și… s-a împlinit deja! Pe 1 iulie am marcat apariția celui mai recent volum de poezie, Lună de miere târzie!

Luna de miere tarzie

Am scris despre asta >> AICI. Încă sunt entuziasmată și bucuroasă de această reușită. Și mi-am propus să mai scot această carte în lume de câteva ori, când, încă nu știu când și unde!

Ba mai mult, pe partea asta mai promit niște surprize anul acesta! Știți cum se zice, țineți aproape, revenim!

Carieră și Financiar

Astea sunt categorii de cursă lungă, dar pot să zic că lucrurile stau bine, în grafic 🙂 teoretic, în ultima parte a anului calendaristic ar trebui să le evaluez, dar sunt convinsă că targetul e cel bun.

Călătorii

Chiar dacă nu am apucat noi să călătorim prea mult în perioada asta (și nu mă refer la aventura prin trafic către și de la job, grădină/livadă/moșie, părinți și bunici, ci la excursii de relaxare), avem deja planificat, organizat și plătit concediul: un sejur în Croația, cu vizitat, stat cu burta la soare și picioarele în mare. Ce ne doream? Mare liniștită, concediu relaxant.

Iar dacă pun individual, cu siguranță călătoria fiecăruia în scop de serviciu în Statele Unite ale Americii cu siguranță adaugă numai plusuri la acest obiectiv (despre călătoria mea în California am scris >> AICI)

Semnul Hollywood

Ce urmează?

Nu că am renunțat la dorința publicării unui volum, dar pentru anul acesta ea a fost îndeplinită. O voi înlocui cu un scop nou, acela de a scrie mai des, mai bine. Vom vedea ce imagine îmi va inspira asta!

Voi adăuga, de asemenea, și casa visurilor noastre! E în stadiu de proiect (pe hârtie cu pixul și în mintea și visul nostru), dar vizualizată, cu siguranță va deveni o realitate!

Omul seamănă un gând și culege o acțiune
Omul seamănă o acțiune și culege un obicei
El seamănă un obicei și culege un caracter
Seamănă un caracter, el culege un destin.

(Swuami Shivananda)

Facebook Comments

Similar Posts