4 mămici antreprenor minunate, mai multe idei de cadouri!

Tic-tac! Tic-tac! Crăciunul e după colț! Știți ce puneți sub brad? Sugestiile de astăzi vin de la 4 mămici frumoase, care au decis că e mai bine pentru ele și familia lor să urmeze calea anteprenoriatului.

Calioo Baby-Gym by David Diana

 

 

Calioo Baby-Gym by David Diana s-a născut odată cu cei doi copilași ai Dianei. Din dorința de a le oferi celor doi posibilitatea de a se juca singuri, dar și de a-și dezvolta musculatura într-un mod sănătos, a creat un baby gym din lemn masiv, stil Montessori. Numele nu a fost greu de ales: pe vremea când fetița Dianei, Sofia, avea vreo 2 ani, comunica frecvent cu un prieten imaginar pe care îl striga Calioo, care i-a însoțit peste tot pentru aproape un an, devenind un adevărat membru al familiei. Așadar, odată cu dispariția lui Calioo din lumea Sofiei, el s-a „reîncarnat” într-un proiect care a devenit noua lume a familiei. Jucăriile atașate cadrului de lemn pot fi ajustate in functie de vârstă,  se pot rula ca în metoda Montessori, și încurajează copilul să agațe, să se ridice, să controleze mediul său înconjurător. Cadrul este pliabil, ușor de depozitat, vopsit non toxic și, mai ales, sigur pentru bebeluși.

 

Vivia Boutique

 

 

După ce a terminat facultatea și masterul în domeniul energetic, Anca, omul creativ și plin de imaginație din spatele Vivia Boutique, și-a tot căutat locul și job-ul ideal. Când l-a găsit până la urmă, nu i-a fost suficient, a zis că poate mai mult și a tot căutat și altceva care să o împlinească. Așa a început aventura cu handmade-ul, în decembrie 2015, creând fuste tutu și bentițe. Mai apoi, când a rămas însărcinată, a ales să picteze. Odată cu venirea unui bebe, s-a gândit să facă ceva pentru a se împlini, să facă ceva pentru a își pune ideile în practică, să facă ceva pentru ei, ca familie. Încă mai visează la a nu a avea rate la bancă. Așa că a început să facă accesorii florale, o combinație între flori textile, mărgele și perle cusute manual: E o pasiune tare plăcută și în orice lucru pe care îl fac pun o părticică din mine. Anca e un om cu multe vise, un om care își dorește să se dezvolte, un om care dorește să lase amprenta acolo unde poate nu mai era urmă de speranță: Prin accesoriile pe care le fac îmi doresc să transmit bucurie, putere, speranță și viață.

Irina Pop

 

 

Irina Pop e mămica a doi prichindei, Rebeca și Rareș. A intrat în lumea handmade-ului pe când fetița ei avea doar un anișor și de atunci se ocupă cu broderii și diverse personalizări.

 

 

BioElena_CosmeticeNaturale

 

După 14 ani la o bibliotecă școlară și mai bine de 10 ani reprezentant de vânzări, Violeta Idricianu a luat drumul Danemarcei, alături de soțul ei, care și-a găsit un job potrivit cumva studiilor lui în agricultură. În cei doi ani de școală de zi în limba daneză și-a reluat studiul individual de cosmetică naturistă. Încă din copilărie a fost atrasă de plante medicinale, tratându-și familia cu ceaiuri, asistând la prepararea săpunului de casă pentru spălarea rufelor, metoda aia veche, pe care o foloseau și străbunicele și făceau rufele impecabile… De când este mama, a început să aibă o grijă mai mare la ce conțin cosmeticele și detergenții și să găsească soluții fără chimicale. Așa a apărut Bio Elena, micul ei business. Între timp, și -am finalizat studiile în cosmetică naturistă, a venit cu forțe proaspete și rețete noi și a meșterit săpunuri, odorizante de cameră, balsamuri de buze, loțiuni pentru corp din ingrediente naturale, sănătoase și nerafinate, fără conservanți chimici, colorate doar cu pulberi din plante și parfumate cu uleiuri esențiale: Toate sunt o încântare pentru noi și prieteni și ne dau un vibe pozitiv, așa cum spunea o prietenă!

Voi ce puneți sub bradul de Crăciun? Aștept sugestiile voastre!

 

Facebook Comments

Similar Posts