doTerra suplimente alimentare

Suplimentele alimentare dōTERRA îmi susțin energia zilnică, da!

M-ați întrebat (și nu de puține ori) ce trag pe nas / fumez / iau de debordez de energie și sunt în continuă mișcare. Nu e un secret că sunt fan dōTERRA și de mai bine de un an produsele au devenit nelipsite din casa noastră! Așadar, iată rutina mea zilnică (urmează un articol luuuung!)!

  • DIMINEAȚA: LLV + Copaiba + DDR Prime
  • PRÂNZ: Mito2Max + Adaptiv capsule
  • SEARA: Zendocrine + TerraZyme + PB Assist + Serenity

DIMINEAȚA: LLV + Copaiba + DDR Prime

Lifelong Vitality Pack (LLV) este un program complet de nutriție compus din 3 produse: dōTERRA Alpha CRS+®, dōTERRA xEO Mega® și dōTERRA Microplex VMz®. Cele trei constituie un tot unitar, pentru că au fost create în așa fel încât efectele lor să se completeze reciproc.

dōTERRA Alpha CRS+® este o sursă importantă de energie celulară (conține coenzima Q10, cvercetină, acid alfa lipoic, acetil-l carnitină), cu beneficii în proliferarea sănătoasă a celulelor. Totodată, are un efect antiinflamator ca răspuns la stresul oxidativ (conține acid bosvelic și doze mari de polifenoli ca baicalin, rezveratrol, acid elagic, proantocianidini, curcumin, silimarina), sprijină funcțiile imunitare ale celulei și sprijină claritatea minții și funcțiile creierului (conține Gingko biloba).

dōTERRA xEO Mega® este o sursă de acizi grași omega și amestec de uleiuri esențiale pentru a asigura sănătatea cardiovasculară prin reducerea stresul oxidativ și medierea răspunsului sănătos al celulelor la markerii de inflamație, sănătatea creierului și pielii, conține carotinoizi din microalge, peste 1000 miligrame de lipizi sănătoși, din care 340 mg EPA și 240 mg DHA și un amestec de acizi grași provenind din plante, 800 IU de vitamina D și 60 IU vitamina A.

dōTERRA Microplex VMz® este un complex de vitamine și minerale ce acoperă deficiențele din alimentația modernă. Conține un amestec echilibrat de vitamine antioxidante A, C și E și un complex de energie de vitamina B, toate într-un matrix de glicoproteine patentat, calciu, magneziu, zinc și microelemente organice pentru sănătatea oaselor și a metabolismului, un mix de superalimente ca broccoli, alge spirulină, paie de ovăz, drojdie de bere, alge marine, enzimi digestive, tocotienol.

PRÂNZ: Mito2Max + Adaptiv capsule

dōTERRA Mito2Max Energy & Stamina Complex este o formulă de extracte din plante ce susține producerea energiei celulare sănătoase, sprijinind funcția mitocondrială optimă și capacitatea aerobă în mod natural, fără utilizarea stimulanților nocivi. Căci, nu-i așa, a doua cafea după a doua cafea deja e prea mult pentru organism!

dōTERRA Adaptiv Calming Blend este un amestec de uleiuri esențiale cu proprietăți calmante, perfect pentru cele mai stresante momente. Atunci când stresul și tensiunea par a fi necruțătoare, acest blend este soluția precisă pentru mine! Nu este o capsulă pe care să o iau zi de zi, ci doar la nevoie, dar își face efectul imediat! Pe lângă lavandă, coriandru, portocală sălbatică și fenicul, capsulele mai conțin și Sceletium, GABA și Ahiflower. Extractul de Sceletium produce răspunsuri emoționale sănătoase la factorii de stres de zi cu zi și promovează sentimentele de fericire și bunăstare, echilibrează nivelurile sănătoase de hormoni stabilizatori de dispoziție și îmbunătățește funcția cognitivă, în timp ce combate nervozitatea ocazională. GABA este un neurotransmițător de calmare care ajută, de asemenea, la promovarea relaxării, deoarece scade activitatea celulelor neuronale din creier și din sistemul nervos central, are efectul de a muta creierul și corpul în angrenaj inferior. Prin inhibarea activității neuronale, GABA reduce tensiunea mentală și fizică, susține starea de spirit și ajută la îmbunătățirea stării sufletești, încurajează relaxarea, susține funcția cognitivă și echilibrul emoțional și promovează bunăstarea mentală. Ideal în perioadele premenstruale, când mă transform înr-un dragon ce scoate flăcări pe gură și nas!

SEARA: Zendocrine + TerraZyme + PB Assist + Serenity

Capsulele moi dōTERRA Zendocrine® Detoxification Blend stimulează procesul natural de detoxifiere al organismului printr-un amestec exclusiv de uleiuri esențiale de tangerină, rozmarin, mușcată, ienupăr și coriandru (frunză), contribuie la curățarea organismului de toxinele și radicalii liberi care pot încetini sistemele organismului, lăsând în urmă o senzație groaie, molatică.

dōTERRA TerraZyme este un complex brevetat de enzime active integrale și cofactori minerali care pot suplini deficiențele nutriționale din alimentele gătite, procesate și pline de conservanți. Acest complex sprijină corpul în producerea constantă de enzime, elemente esențiale pentru funcțiile biochimice ale organismului, inclusiv digestia proteinelor, grăsimilor, carbohidraților complecși, zaharurilor, fibrelor, este suport pentru metabolizarea energiei celulare.

dōTERRA PB Assist este o formulă ce conține fibre pre-biotice și șase tulpini de microorganisme probiotice într-o capsulă vegetala cu strat dublu. Acesta oferă 6 miliarde CFU de culturi probiotice active și FOS pre-biotic solubil (fructooligozaharide) care încurajează creșterea bacteriană prietenoasă. Capsula cu strat dublu cu eliberare prelungita, este proiectata pentru a ajuta la protejarea culturilor probiotice sensibile la acidul gastric. Astfel, oferă o modalitate unică, sigură și eficientă de a furniza beneficiile probiotice bine susținute în sistemul digestiv și imunitar. În plus, susține un echilibru pozitiv și proliferarea bacteriilor benefice, menține echilibrul microflorei intestinale sănătoase, susține funcționarea sănătoasă a sistemului digestiv și imunitar, sprijină starea de sănătate a tractului gastro-intestinal, în special intestinele și colonul și ajută la optimizarea metabolismului și absorbției alimentelor.

dōTERRA Serenity® Oil Restful Blend combină într-o formă unică beneficiile bine documentate ale uleiului esențial de lavandă și al L-teaninei, cu extracte de roiniță, floarea patimilor și mușețel într-o capsulă moale vegetală. Experții recomandă ca adulții să aibă parte de cel puțin 7-8 ore de somn în fiecare noapte. Personal, nu reușesc să dorm noapte de noapte atât de mult, în plus, mă confrunt ocazional cu insomnie sau cu dificultăți de somn. Așa că amestecul pentru un somn odihnitor mă ajută să mă relaxez și să dorm orele legat, iar dimineața să fiu fresh și odihnită!

Da, sunt wellness advocate pentru dōTERRA și nu am făcut un secret din asta. Da, promovez produsele dōTERRA și am încredere maximă în ele, mai ales prin prisma experienței proprii. Nu, nu oblig pe nimeni să achiziționeze și nu, nu e nevoie să devii consultant ca să te bucuri de ele. Dar m-ați întrebat eu ce folosesc și v-am răspuns! Par multe? Or fi! Dar nu vreau să îmi amintesc cum mă simțeam înainte de ele!

Facebook Comments

Similar Posts