Primul Secret al Succesului, de Bogdan Ilie – o carte de dezvoltare personală pe înțelesul tuturor

Primul SECRET al SUCCESULUI de Bogdan Ilie este o carte rezumat al tuturor cărților de dezvoltare personal pe care le-am citit în ultima vreme. Deși pare să nu spună nimic nou, într-o formă concentrată și sintetizată, cartea pune accentul pe pașii necesari de parcurs spre obținerea succesului, căci succesul nu este o destinație, ci este o călătorie, o cale de urmat de noi toți!

 

Fie că este vorba despre parcurgerea unei simple plimbări de relaxare sau pentru pornirea pe drumul lung pentru cucerirea vârfului celui mai înalt munte – TOTUL începe cu primul pas! Cu atât mai mult, pornirea pe drumul succesului în viață trebuie să înceapă cu primul pas concret și cu secretul care ne învață cum să facem acest prim pas important.

Concluzia de bază a cărții este că pentru a fi fericit şi de SUCCES ÎN VIAȚĂ, trebuie să ne dorim asta, trebuie să ne planificăm asta și trebuie să acționăm în mod continuu – pas cu pas şi zi după zi pentru a ne îndeplini propriile dorințe și țeluri.

Partea mea favorită este următoarea:

Eu cred că viața trebuie să fie ghidată, încă de la început, de ȚELURI și OBIECTIVE CONCRETE și trebuie să o transformăm într-o călătorie în care să ne bucurăm zi de zi de fiecare situație întâlnită pe parcurs şi de fiecare provocare şi încercare de materializare a telului şi obiectivelor noastre. La final ca şi bonus vom primi şi ne vom bucura de atingerea țelului, cu atât mai mult cu cât ne-am bucurat de întreaga călătorie pană acolo. Deci, unde vă grăbiți?! Opriți-vă şi bucurați-vă, căutați în mod continuu să capturați fiecare moment unic și special al acestei vieții – cu mintea, cu sufletul și corpul dumneavoastră. Fiți fericiți! Bucurați-vă de aceasta provocare minunată numită „viață” – modelați-o, transformați-o şi dezvoltați-o pentru că aveți puterea, SUNTEȚI PUTEREA.

Cartea poate fi descărcată gratuit, abonându-vă la newsletterul autorului, sau ascultată de pe YouTube:

Facebook Comments

Similar Posts