Confesiune: mania Stikeez ne-a lovit și pe noi!

Greuceanu e în al doilea an de grădiniță și deja puterea anturajului își spune cuvântul. Campania Stikeez de la Lidl era deja demarată când a început grădinița, dar nici un semn pe Eric că ar fi interesat să le colecționeze. Noi suntem clienți fideli Lidl oricum, din două motive:

  1. Magazinul este în drumul nostru, fie că vorbim de traseul serviciu – casă sau traseul casă – grădină
  2. Au cea mai savuroasă înghețată!

Normal, odată ce intri pentru înghețată, mai cumperi și o pâine (Eric e super entuziasmat să felieze el pâinea la aparatul special), mai iei un iaurt, mai o chestie la promoție… și uite că ai umplut coșul de cumpărături și ai golit portofelul!

Ei, iată că odată cu reintrarea în colectivitate Greuceanu meu a început să manifeste interes pentru micile bucățele de plastic: Are și David, are și Ema, și eu vleau! Da, știu, nu rezist rugăminților lor, privirea aia cu ochi albaștri angelici mă dă gata de fiecare dată!

Stikeez

Așa că… brusc și dintr-odată… am devenit fani produse bio Lidl!

Stikeez

Iar fericirea lui a fost enormă! Așa am ajuns să îi cunoaștem pe Alby, Emma, Vio, să plângă că îi e dor (?!?) de Ala-Bala și Melo sau că nu îi place cum se uită la el Goldy!

Stikeez Stikeez Stikeez

Cert e că, în scurt timp, Stikeez a devenit o reală obsesie pentru Greuceanu, care doarme cu albumul cu figurine, stă pe tron cu el în brațe, merge peste tot cu el. Nu pot să îi înțeleg răbdarea și determinarea cu care scoate fiecare figurină din album, o lipește în dreptul numelui pe copertă, apoi a ia și o pune înapoi în cutie, așteptând un alt rezultat de fiecare dată. Am un copil pasionat, ce mai!

Stikeez

Stikeez

Ehe, și cum sunt o mamă nebună dedicată, iată-mă făcând și schimburi cu alte mame nebune dedicate ca mine de Stikeez! Ba chiar am pornit și membrii familiei extinse în acest demers, am trimis și plicuri în alte localități, să fiu sigură că completăm albumul la timp! Seriozitate, frate!

Stikeez

Acum, că avem toată colecția (știți voi, e ca în poveștile alea cu cordoane ombilicale invizibile între mame și copii, am făcut caca, avem muci, ne-am opărit…), mă gândesc cu groază la următoarea campanie ce va apărea, că precedentul a fost creat și predispoziția există!

Cum ați depășit perioada Stikeez? Totul bine?

Facebook Comments

Similar Posts