Cum să îți creezi o rutină de îngrijire potrivită pentru tenul tău normal sau mixt cu produse Gerovital Plant Poliplant Microbiom Protect

Dintotdeauna mi-au plăcut produsele Farmec, sunt de calitate, accesibile și ușor de găsit. Așa că atunci când a apărut oportunitatea de a testa noua gamă Gerovital Plant cu Complexul Poliplant Microbiom Protect prin intermediul BuzzStore, nu am putut rata ocazia!

Eu am pielea normală spre mixt – fără probleme, adică fără sensibilitate ridicată, acnee sau zone mai uscate, dar 3 zone mici grase.

CARE SUNT PRODUSELE TESTATE?

Apa micelară Poliplant Microbiom Protect curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micele a machiajului, sebumului sau a altor impurități. Conține complexul Microbiom Poliplant Protect cu rol de purificare și de echilibrare a microbiomului pielii. Curăță machiajul, sebumul și impuritățile de pe ten, purifică și restabilește echilibrul natural al pielii.

Booster vitalitate și strălucire Poliplant Microbiom Protect este un ser cu o formulare fluidă, care se absoarbe ușor în piele, special conceput pentru tenul normal și mixt. Prin ingredientele conținute de complexul Poliplant Microbiom Protect, serul oferă un suport activ pentru revitalizarea tenului și pentru reechilibrarea microbiomului pielii, respectând biodiversitatea și unicitatea acestui ecosistem. O floră echilibrată și diversă a pielii menține un ten mai sănătos, mai hidratat, mai puțin reactiv. Sepitonic M3®, un complex de săruri minerale indispensabile metabolismului celular, stimulează respirația celulară și regenerarea pielii. Niacinamida îmbunătățește circulația capilară și împreună cu Vitamina C lipozomală susține sinteza noilor fibre de colagen.

Crema hidratantă Poliplant Microbiom Protect este special concepută pentru menținerea unui nivel optim de hidratare a tenurilor normale și mixte. Se aplică zilnic pentru creșterea consumului de oxigen la nivelul celulelor, îmbunătățirea hidratării și diminuarea reacțiilor alergice. Uleiul de măsline și Aquaxylul, alături de structura cremei, bogată în ingrediente naturale, refac funcția de barieră a pielii contribuind la diminuarea pierderilor transepidermale de apa și la creșterea rezervelor hidrice din derm și epiderm. Sepitonic M3, complex de minerale indispensabile metabolismului celular, revitalizează celulele și crește consumul de oxigen la nivelul acestora.

CARE SUNT INGREDIENTELE PRINCIPALE?

Produsele din noua gamă Gerovital Plant conțin Complexul Poliplant Microbiom Protect, complex ce ajută la restabilirea și menținerea echilibrului microbiomului pielii, respectând identitatea unică a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii. Microbiomul este unic și specific fiecărui individ, este esențial pentru buna funcționare metabolică a pielii. Este format din totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii. Echilibrul micobiomului are rol în creșterea imunității și protejează organismul împotriva bacteriilor dăunătoare, astfel pielea este mai sănătoasă, capabilă să se regenereze.

Complexul Microbiom Poliplant Protect este format din:

  • Extract din Semințe de Castan, rizomi de ghimpe pădureț, frunze de viță de vie și frunze de hamamelis au acțiune purificatoare, anti-inflamatoare, epitelizantă, de protecție a microcapilarelor și de stimulare a microcirculației, contribuie la eliminarea toxinelor în timpul nopții și la redarea aspectului sănătos și revigorant al pielii.
  • Equibiome, un extract standardizat din rădăcini tinere de Brusture, menține echilibrul delicat din cadrul microbiomului pielii și întărește funcția de barieră, diminuând reactivitatea pielii și procesele inflamatorii.

CARE E RUTINA ZILNICĂ SUGERATĂ?

Dimineața: Apa micelară ajută la păstrarea pielii fără imperfecțiuni. Curățarea se face cu mișcări blânde, circulare, fără a trage de piele. Uscarea se face prin tamponare ușoară. După curățare, se aplică crema hidratantă (cu SPF) pe față și pe gât, în strat generos.

Seara: Primul pas e curățarea cu apă micelară. În schimb, seara este indicată și aplicarea unui serum cu ingrediente de iluminare și revigorare. Apoi poate fi aplicată și crema hidratantă.

Gerovital Plant

Descoperiți produsele Gerovital Plant cu Complexul Poliplant Microbiom Protect pe farmec.ro!

Facebook Comments

Similar Posts