Zooplus

ZooPlus – sursa noastră de hrană și accesorii pentru animalele de companie

În urmă cu vreo doi ani, senioara noastră patrupedă a început să aibă probleme la stomac. Era pe vremea intrării lui Zuko 🐶 în familie. Inițial am crezut că e somatizare, că primește el atenție mai multă decât el, că era apatică și vomita, mai ales seara, când ne jucam cu el. Apoi ne-am dat seama că de fapt fura din mâncarea 🍖🍗 lui, ceea ce i-a afectat stomacul și a făcut-o extrem de sensibilă. Că are intoleranță la preparatele ce conțin ficat știam din adolescența ei, când de Crăciun a primit pe furiș niște caltaboș și tobă și ne-a blagoslovit mașina 🚗 de am crezut că trebuie să îi dăm foc, că numai așa putem scăpa de mirosuri… iar noua sensibilitate ne-a dat din nou peste cap achizițiile de mâncare.

🐶 Zuko – cane corso, talie gigant, mâncare specială pentru puppy giant, cu foarte multe proteine

🐶 Issa – yorkshire terrier, talie mică spre medie, senior, cu intoleranță la produsele ce conțin ficat.

Situația a ajuns atât de rea încât a ajuns să facă diaree cu sânge, ceea ce ne-a speriat tare. Atunci veterinarul a zis că e gastrită și să o trecem pe mâncare specială digestivă. Dar ce se potrivește… Well, a fost un experiment tare greu de susținut! Am încercat câte o lună diverse branduri, mai mult sau mai puțin cunoscute, am învățat să citesc etichete și… să spăl insistent și să aerisesc continuu în casă.

Așa am ajuns la zooplus – magazin online de produse animale. Pe lângă faptul că fiecare produs are o descriere foarte detaliată, dacă ai întrebări despre compoziție sau ingrediente, ți se răspunde politicos și în timp util, iar noile informații sunt adăugate pe site. Când am avut o situație în care s-a încurcat o comandă, imediat au remediat situația în favoarea mea, fără să mi se pună la îndoială onestitatea. De un an, de când folosim serviciile lor în fiecare lună, am doar cuvinte de laudă la adresa lor. Iar pachetele de testare ne-au fost de extrem de mare ajutor!

Pentru bătrânica noastră, mâncarea uscată Concept for Life Mini Sensitive + mâncare umedă Rinti Gold mini sunt combinația perfectă! Când îi dăm doar acestea, totul e bine și frumos! O dată la câteva luni mai încercăm și alte produse pentru digestie sensibilă, dar baza sunt clar cele două!

Concept for Life Mini Sensitive conține miel ca singură sursă de proteine animale, în combinație cu orez bine digerabil, care sunt potrivite în special pentru câinii sensibili din punct de vedere nutrițional. Prin adaosul de fibre și prebioticele din inulina de cicoare, se asigură sănătatea și echilibrul florei intestinale.

Hill’s Science Plan Canine Adult Healthy Cuisine Chicken & Beef, tocană apetisantă pentru câini adulți, este ambalată în pliculețe practice de 80 g conținând carnea drept sursă de proteine de înaltă calitate și contribuie la formarea și menținerea unei mase musculare suple, furnizează animalului vitaminele C și E și antioxidanți, care susțin sistemul imunitar normal, iar datorită conținutului adaptat de fosfor și sodiu îmbunătățesc funcția normală a inimi și rinichilor.

RINTI Gold Mini a fost special concepută pentru nevoile nutriționale ale câinilor de rasă mică, în tăvițe practice de 100 g, este preparată doar cu ingrediente de calitate excepțională (nu conține carne procesată, coloranți sau soia, are în schimb un conținut ridicat de carne și măruntaie de 65%, precum și multe vitamine, minerale și oligoelemente care asigură o dietă echilibrată și apropiată de natură).

Pentru tinerelul nostru adult tânăr, tot Concept for life este baza: Concept for Life Large Adult. Hrană High Premium pentru câini adulți de talie mare, cu proteine calitative pentru menținerea greutății ideale, protejarea articulațiilor și a cartilajelor, asigură digestie optimă și blană frumoasă.

La finalul anului trecut, senioara noastră lady a primit un upgrade la recipientul cu apă: fântâna Flower Fountain Mini pentru filtrarea apei și menținerea ei proaspete. Mai fain e că am luat-o gratuit, pe punctele de loialitate acumulate din comenzile lunare pe zooplus ♥️ așa e când ai 3 câini, 1 pisică și un acvariu plin cu pești 🧘‍♀️🧘‍♂️ abia așteptam să mai adun niște puncte și să îi iau și un automat de mâncare 👩‍🌾👨‍🌾 dar apoi am descoperit tot felul de pachete de mâncare pentru stomacul ei sensibil și răsfățuri și prostioare pentru cei doi trăznăi din curte și am făcut aprovizionarea…

Când câinele apare cu blană albă în gură 🤦‍♂️ și faci ochii mari și respiri a panică 🤦‍♀️ apoi îți amintești că la ultima comandă de la zooplus ai primit cadou o pungă de urechi de iepure cu blană Donka pe post de snacksuri delicioase pentru câini 🤣😂

La începutul anului, newsletterul celor de la zooplus m-a făcut să zâmbesc și am rămas extrem de plăcut impresionată! Dincolo de prețurile extrem de atractive și produsele de calitate, misiunea ZooPlus este și să fie furnizorul de bunăstare și bucurie pentru micile suflețele care ne iubesc dezinteresat total și care ne fac viața mai frumoasă (😻🐶🐦🐹), dar și să susțină animalele mai puțin norocoase decât „copilașii” noștri să aibă parte de o viață mai bună. În 2021 ZooPlus a inițiat programe regulate de donații în România și sunt absolut impresionată de sumele pe care au reușit să le strângă în doar câteva luni:

🐈🐕 8.877,79 LEI (1.775,55 €) – Aprilie – Septembrie 2021 – Asociația Pisici pe Creier din București (Programul 10%* zoolove by zooplus)

🐈🐕 22.232,03 LEI (4.504,14 €) – Iulie – Septembrie 2021 – Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța din Desa, jud. Dolj (Programul Donează zooPuncte)

🐈🐕  36.699,95 LEI (7.415,82 €) – Octombrie – Noiembrie 2021 – Asociația Căsuța lui Azor, din Focșani, jud. Vrancea (Programul Donează zooPuncte + Donații speciale Crăciun)

🐈🐕  9.294,31 LEI (1.878,09 €) (21.09-03.10.2021 – Asociația Casa lui Patrocle din jud. Suceava (Donații speciale cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor)

 🐈🐕 Octombrie – Decembrie 2021 – Asociația CatKeen din Brașov (Donații speciale cu ocazia Crăciunului – suma colectată va fi publicată în ianuarie 2022)

Programele de donații continuă și în 2022 și îi putem sprijini pe Kola Kariola din Pantelimon, jud. Ilfov, donând zooPuncte sau Asociația Sava’s Safe Haven din Galați, cumpărând produse zoolove.

Ca mândră „mamă” de 3 căței, 1 pisică și o mulțime de pești (pe care i-am însfertit în urmă cu două săptămâni, doar ca să mai descopăr vreo 6 pui noi în acvariu zilele astea), te invit să îți faci cumpărăturile la ZooPlus și să susții și tu, așa cum poți, animăluțele mai puțin norocoase din România, bucurând cu bunătăți minunate animăluțele tale norocoase!

În plus, au diverse oferte lunare, pachete de testare a produselor și beneficii pentru clienți:

  • reducerea de caritate – organizațiile caritabile și adăposturile cu statut oficial primesc o reducere de 8% la comenzile de minimum 449 RON
  • reducere crescători autorizați – crescătorii responsabili primesc o reducere de 8% la comenzile de minimum 449 RON
  • zooPuncte – pentru fiecare 5,00 LEI din totalul comenzii, se primește un zooPunct, pentru fiecare comandă de peste 269 LEI se primesc de 2x mai multe zooPuncte la fiecare 5 lei cheltuiți peste această sumă; zooPunctele se pot folosi achiziționând cadoul dorit din lista de produse disponibile și adaugă-l în coș alături de celelalte produse.

Folosește acest link de recomandare în timpul comenzii și vom primi amândouă un cadou zooPuncte!

https://www.zooplus.ro/invit…/PatriciaLidia.PopescuCevei/1

Nu există bucurie mai mare în această lume decât aceea de a simți o iubire împărtășită și de a fi adorat fix așa cum ești, iar prichindeii noștri cu lăbuțe și aripioare se pricep de minune să ne arate zilnic cât este de simplu! Da .. un lucru atât de complex făcut să pară atât de simplu! Nu uita că suntem perfecți în 👀 ochii lor 😻🐶🐦🐹, că avem parte de muuultă iubire și suntem foarte norocoși că ne împărțim zilele și nopțile cu animalele noastre dragi; nu toată lumea are parte de iubire necondiționată în viața sa!

Facebook Comments

Similar Posts