Lucrez intens la calendarul pentru 2024. Retrospectiva lui 2023
|

Lucrez intens la calendarul pentru 2024. Retrospectiva lui 2023

Sunt în plină efervescență, punând la cale 2024! Ateliere de lectură pentru copii, participări la târguri de carte, lansări de carte noi și emoționante, lansare de kituri digitale noi și sedinte individuale de coaching pe planificare și organizare – un an plin și vibrant! În același timp, mi-am propus să mă dedic și dezvoltării personale, participând la cursuri care mă vor ajuta să devin o versiune îmbunătățită a mea. Dar nu este totul despre muncă și învățare; calendarul meu va include și mai mult timp de calitate petrecut cu soțul și fiul meu.

 Vacanță și zile libere

Astăzi este ultima zi productive la laptop pentru acest an; îmi iau o pauză binemeritată pentru a mă reîncărca pentru noul an. Voi reveni la activitate începând cu 3 ianuarie 2024. Voi gestiona toate proiectele și mesajele profesionale imediat ce mă întorc.

Un an senzațional

2023 a fost incredibil profesional, iar asta se datorează și sprijinului tău. Indiferent dacă ai fost alături de mine de la început sau te-ai alăturat mai recent, îți mulțumesc enorm pentru încrederea acordată.

Iată ce am reușit să demarez în 2023:

Iată ce am reușit să susțin cu succes în 2023:

  • blogul meu www.patricialidia.ro a ajuns la peste 25000 de cititori unici
  • chiar dacă nu am publicat constant articolele soțului, www.mesterlamineacasa.ro și-a continuat existența
  • ateliere de promovare a lecturii, cititului în școli
  • lansări de carte ale cărții mele dedicate lui Brâncuși

Chiar și în familie și în corporație a fost un an WOW, dar despre asta în altă discuție…

Privind cu entuziasm către 2024

Sunt deja super încântată de ce îmi rezervă 2024 și abia aștept să împărtășesc mai multe cu voi. În 2024, căutarea mea este pentru un echilibru mai bun între „eu în profesie” și „eu în familie”. Așadar, timpul meu dedicat lumii exterioare va fi ceva mai limitat, dar îmi propun să-l combin în mod optim cu viața personală. Un exemplu? Mutarea în casa nouă și crearea unui spațiu dedicat activității profesionale. Am deja cel puțin 3 proiecte pe lista ideilor de anul viitor și multe ateliere în clase, în școli, pentru a-l prezenta pe Brâncuși copiilor, așa că dacă vrei să ne cunoaștem și să duci în clasa ta unul dintre atelierele mele sau să lucrăm împreună în vreun fel, lasă-mi un mesaj, să punem la cale planuri minunate împreună!

Facebook Comments

Similar Posts