Am testat cei happy three friends Advance Techniques Reconstruction de la Avon!

Prin câte schimbări trece părul tău săptămânal? Se spune că strălucirea unei femei vine din atenția pe care o dedică îngrijirii ei. Părul este punctul de atracție la orice contact cu cei din jurul nostru. Aflată în spatele unui monitor, de unde îmi desfășuram activitatea online, consideram că imaginea mea nu era esențială. Cu părul prins în coadă mereu, vopsit pe repede înainte în timp ce Greuceanu meu dormea, zilele curgeau liniștite. Până într-o fatidică zi de octombrie, când o furcă invizibilă roșie m-a împins de la spate să îmi fac un permanent. Au urmat 6 luni de traumă pentru părul meu: întins cu placa, revopsit, uscat cu aer fierbinte, întins cu peria de păr electrică, revopsit. A rezistat el cât a rezistat, am avut noroc și cu un balsam de păr minunat, dar într-o zi a cedat! Coincidență sau nu, a fost exact săptămâna în care am intrat în campania de testare a kit-ului de la BUZZStore, adică cele trei produse care acționează împreună pentru același ideal comun, regenerarea și fortificarea părului, cei happy three friends de la Avon Space – Șamponul Advance Techniques Reconstruction, Balsamul Advance Techniques Reconstruction, Uleiul ser hidratant cu uleiuri de argan și cocos.

Colet BuzzStore Avon

Eu speram să primesc produsele înainte să plec în California, știind că apa acolo e foarte dură (din cauza reciclării repetate), n-a fost să fie, dar m-am bucurat enorm când am ajuns acasă și l-am găsit pe birou, abia așteptam să îmi recuperez părul uscat… căci, nu-i așa, starea de bine începe cu un păr impecabil.

Care sunt cei happy three friends Advance Techniques Reconstruction de la Avon?

BuzzAvonCând Greuceanu era mic, doamna doctor pediatru mi-a recomandat să folosesc pentru igiena lui zilnică produse din aceeași gamă ale aceluiași brand, fără a-mi indica un nume, argumentând că aceste produse au fost concepute ca să fie complementare una celeilalte și se diminuează totodată riscul de a folosi ingrediente incompatibile. Am rămas cu această idee și acum, și am adaptat-o și produselor pe care le folosesc eu în igiena personală. Așa că, până la noi directive, noua mea mantră pentru un păr sănătos și puternic, care de cele mai multe ori e sinonim cu un plus de încredere în mine și mai multa determinare, constă în:

Șamponul pentru reconstrucție – ajută la fortifierea și repararea părului deteriorat, îi oferă un aspect sănătos și lucios, îl curăță eficient și împrospătează. Ca atunci când ești ieșită proaspăt de la coafor și coafura rezistă.

Balsamul Reconstruction – vine în completarea șamponului și îi intensifică beneficiile de reparare. În plus, ajută la prevenirea căderii părului și, ceva ce ne dorim toate, în orice imprejurare, face descurcarea părului mai ușoară.

Uleiul de argan – preferatul meu! – reface părul uscat și deshidratat și hidratează firele de păr distruse, de la rădăcină până la vârfuri. Uleiul de cocos regenerează și întărește firul de păr și îi oferă un luciu strălucitor și textură mătăsoasă.

Prin ce a trecut părul meu în ultimele 6 luni de mă simt în măsură să îmi dau cu părerea despre calitatea produselor?

În octombrie am luat proasta decizie de a-mi face părul permanent. Dorința mea a fost un permanent «ușor», dar a rezultat o chestie ciudată, afro-style. Părul meu era sănătos – slavă Domnului – deși trecuse printr-o vopsire cu doar câteva săptămâni înainte. Compușii chimici din soluția pentru permanent sunt foarte agresivi, dar, datorită unui balsam de calitate, nu m-au lovit surprizele neplăcute (aspect mat, deshidratare, despicarea firelor la capete sau rupere). Și ca lucrurile să fie și mai tragice, frizura minune trebuia să mă reprezinte la un botez. Oh, dezamăgirea, oh, depresia, oh… Motivul perfect să îmi facă soțul o surpriză (vă dați seama ce dezastru a fost frizura, de am primit un așa cadou?!?), Remington to the rescue: set placă de îndreptat părul Remington PRO-Ceramic Titanium. Și iată că așa am ajuns să îmi și întind părul de 3 ori pe săptămână– o nouă traumă asupra firului de păr! A urmat, în luna decembrie, o decolorare a părului (doar era sănătos, nu?) și urcarea părului cu aer cald (poate prea cald uneori) după fiecare spălare. Lovitura de grație a primit-o părul meu în februarie, când soarele puternic din Egipt, apa sărată a Mării Roșii și apa dură californiană i-au readus forma ciudată, a urmat aranjare cu o perie electrică de întindere… iar balsamul meu nu a mai făcut față!

IstorieCoafuri

După doar 3 spălări, părul meu era din nou moale și fin, iar onduleurile naturale au revenit! A, pe deasupra mai și miroase divin, a cocos! Motiv suficient să prind curaj să îi schimb culoarea – din nou! Poate să vină primăvara, părul meu strălucește și se simte bine în adierea vântului!

Acum nu mai este un secret pentru nimeni de ce am un păr sănătos, chiar dacă îl traumatizez coafez aproape zilnic sau îl țin prins în coadă jumătate de zi! 💙

Facebook Comments

Similar Posts