Lensa Rabla

Programul RABLA ochelari de vedere la Lensa

Programul RABLA Lensa ochelari de vedere a început! Îți poți schimba ochelarii vechi cu unii noi și să beneficiezi de vouchere în valoare totală de 1.000 de lei în urma predării ochelarilor ce nu îți mai folosesc. Campania se desfășoară în showroomurile Lensa până la 03.04.2022, conform regulamentului disponibil pe Lensa.ro.

Programul Rabla Lensa

💙 înscriere în programul Rabla:

👉 E cât se poate de simplu:

1️⃣ Te înscrii în program – completezi formularul de înscriere; durează mai puțin de două minute.

2️⃣ Predai ochelarii de vedere vechi unui consultant Lensa – dacă nu ți-ai ales încă modelul preferat pentru noii tăi ochelari, este momentul să o faci.

3️⃣ Prescripția pentru ochelari este verificată – sacă ai o prescripție mai veche de un an, te poți programa la o consultație gratuită.

4️⃣ Comanzi noua ta pereche de ochelari de vedere și intri în posesia voucherelor Rabla – în baza prescripției, îți este înregistrată comanda noilor tăi ochelari – pentru care aplică un voucher Rabla.

Consultații oftalmologice gratuite

💙 programare la consultații:

Beneficiezi de un consult de specialitate complet gratuit pentru a te asigura că valoarea dioptriilor tale este una corectă. Comanda pentru noua pereche de ochelari de vedere se înregistrează în baza unei prescripții valide pentru ochelari. Dacă rețeta ta este mai veche de un an, îți recomand să îți rezervi din timp locul la consultație.

Tips&tricks, regulament, întrebări frecvente

Se pot duce mai multe perechi de ochelari la programul RABLA Lensa, pentru fiecare pereche schimbată cu o nouă pereche de ochelari de vedere, se primește un voucher. Suma cumulată poate fi în valoare totală de 1.000 de lei.

Programul Rabla este un program dedicat reînnoirii ochelarilor de vedere, voucherele fiind acordate exclusiv în baza predării unei perechi de ochelari de vedere vechi sau deteriorați. Nu sunt acceptați ochelari de soare. În program se pot înscrie și ochelari foarte deteriorați, scopul principal al programului fiind acela de a scăpa de ochelarii defecți sau nefuncționali și de a oferi, în schimb, cele mai bune soluții de prevenție sau de corecție a deficienților de vedere prin ochelari de vedere performanți, adaptați nevoilor personale.

Dacă nu ai un showroom Lensa în orașul tău, din păcate nu poți beneficia de programul Rabla, deoarece programul presupune predarea unei perechi de ochelari vechi sau deteriorați în unul din showroomurile Lensa.

Voucherele Rabla Lensa se pot folosi până pe 1 mai 2022, atât în showroomuri, cât și online, la orice comandă de minimum 300 lei. Nu se pot folosi mai multe vouchere RABLA Lensa în același timp. Beneficiarii Rabla Lensa primesc vouchere în valoare totală de 1.000 lei, adică 10 vouchere de 100 de lei. Fiecare voucher în valoare de 100 de lei poate fi folosit în showroomuri și pe Lensa.ro pentru comenzi de minimum 300 de lei. Acestea nu se cumulează și nu se pot preschimba în bani sau în alte beneficii.

Dacă te abonezi la (nu fac spam, crede-mă, primești strict doar informațiile esențiale) primești instant 40lei.

Nu uita să arunci un ochi și peste ! Au prețuri speciale și foarte speciale!

Magazinele Lensa în țară

 • Arad, Bulevardul Revoluției, nr. 35. Punct de reper: la 10 metri de intersecția cu strada C. Brătianu.
 • Bacău, Bd. Ioniță Sandu Sturza nr. 2. Punct de reper: Vizavi de Starea Civilă.
 • Brăila, Strada Principală 4B, Vărsătura. Punct de reper: Brăila Mall.
 • Brașov, Bd. 15 Noiembrie, nr. 50 A. Punct de reper: în intersecție cu str. Castanilor, lângă AFI Mall.
 • București Apaca, Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, sector 6, clădirea APACA. Punct de reper: lângă AFI Cotroceni, intrare de pe bulevardul Vasile Milea.
 • București Tineretului, Calea Șerban Vodă, nr. 206-218, sector 4, U•Center. Punct de reper: lângă liceul Șincai, la parterul clădirii U•Center.
 • Cluj, Str. Fabricii, nr. 5, bl. B5. Punct de reper: cartier Mărăști, intrare de pe str. București.
 • Constanța, Bd. Tomis, nr. 211. Punct de reper: în intersecție cu strada Ion Rațiu, fosta zonă Victoriei.
 • Craiova, Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 5, sc. A, parter. Punct de reper: bloc Romarta.
 • Galați, Str. Brăilei, nr. 234, bl. E5, parter. Punct de reper: cartier Micro 18.
 • Iași, Str. Sfântul Lazăr, nr. 36. Punct de reper: lângă Palas Mall.
 • Oradea, Strada Nufărului, nr. 28E. Punct de reper: parterul clădirii Trade Center.
 • Pitești, Str. Victoriei, nr. 2. Punct de reper: Complex Fortuna, vizavi de Catedrala Sf. Gheorghe.
 • Ploiești, Piața Victoriei, nr. 3. Punct de reper: Complex Unirea.
 • Sibiu, Șos. Alba Iulia, nr. 40. Punct de reper: Cibinium Office.
 • Târgu Mureș, Piața Victoriei, nr. 18. Punct de reper: Mureș Mall.
 • Timișoara, Str. Gheorghe Lazăr, nr. 30-32. Punct de reper: în intersecție cu str. Circumvalațiunii.

Facebook Comments

Similar Posts